Luk

34-årige Jonas Borring overvejer karrierestop

| 3F Superliga | 9 kommentarer

Infoboks

AC Horsens - Hobro
Superligaen Grundspil (20/10)
bet365 2,00 3,40 3,60
NordicBet 2,18 3,20 3,50
Oddset 2,20 3,30 3,50

34-årige Jonas Borring har fået ophævet kontrakten med AC Horsens. Han føler sig klar til at spille videre, men et karrierestop er også i tankerne.

Jonas Borring og AC Horsens er blevet enige om at ophæve kontrakten med hinanden ét år før tid. Det oplyste Superliga-klubben for kort tid siden i en pressemeddelelse.

Kantspilleren føler, at han fik en god start i klubben, men siden er det gået ned ad bakke af personlige årsager, fortæller han i pressemeddelelsen.

- Jeg synes, at mit første år i klubben var rigtig godt. Jeg var med til at spille os i top 6 og havde også mange gode kampe sidste efterår, siger Borring.

- Foråret i år blev desværre ikke som håbet, hverken for klubben eller mig selv. Jeg var hårdt ramt af min fars sygdom og død, og det påvirkede mit spil på banen.

Den 34-årige kantspiller ved endnu ikke, hvad fremtiden bringer. I pressemeddelelsen siger han, at han fortsat føler sig klar til at spille fodbold, men et karrierestop er også i tankerne.

- Nu må vi se hvad fremtiden bringer. Jeg er i rigtig god form og føler stadig, jeg kan gøre en stor forskel, så det helt sikkert en mulighed at fortsætte med at spille fodbold. 

- Omvendt har jeg også mine tanker på erhvervslivet, hvor jeg ser mig selv i f.eks. salgsbranchen og er også åben overfor den vej. Jeg ønsker alle i og omkring klubben held og lykke fremover, lyder det fra Jonas Borring.

Jonas Borring nåede at spille 30 kampe og score to mål i tiden hos AC Horsens.


Af Jonas Sand
Lørdag 19. oktober