Luk

Luk

350-kamps jubilaren Klopp: Langt fra færdig

| Premier League | 3 kommentarer

Infoboks

Liverpool - Brentford 3-0
Premier League
44' 1-0 Fabinho
69' 2-0 Alex Oxlade-Chamberlain
77' 3-0 Takumi Minamino

Jurgen Klopp stod søndag i spidsen for Liverpool for 350. gang i sin karriere, da hans mandskab besejrede Brentford med 3-0 i Premier League hjemme på Anfield.

Liverpool slog søndag eftermiddag Brentford med 3-0, og det var en glad Jurgen Klopp, der efter kampen kunne fejre sin 350. kamp for klubben.

Her var hvad han sagde til Sky Sports efter opgøret:

- Brentfords store styrke er dødbolde. De er svære at forsvare mod, og de har mange rutiner. Du er nødt til at forsvare dem i de rette områder. Vi havde rigtig gode dødbolde igen i dag.

- I anden halvleg kæmpede vi lidt, da de tog flere chancer. Vi var nødt til at tilpasse os til det. De havde en stor chance og kunne have scoret. Vi tilpassede os, scorede fantastiske mål og vandt kampen.

Kampen mod Brentford var som sagt Klopps 350. som Liverpool-manager, og det faktum blev også adresseret efter kampen.

- Jeg er glad. Da jeg ankom i 2015, var billedet helt anderledes. Det har været intense tider siden da. Hver en lille ting du gør, er virkelig det værd på grund af klubbens størrelse og den mængde følelser, der er i klubben. Det er som en familie.

- Vi vil forblive sådan her. Man er ikke altid heldig. Jeg er heldig. Vi er langt fra at være færdige med bogen, så vi bliver ved med at skrive, og ser hvor vi ender.


Af Cillian Murphy

3 kommentarer

Betjenten 18:12          
Stærke ord. Jeg håber det er længe endnu, og at FSG begynder at finde muldvarpen frem, så han ikke skal klare det alene på intensitet de næste 5-7 år.
Evrasgirl 19:48          
Kommer aldrig til at ske @betjenten. FSG er så nærrige, det er utroligt at liverpool overhoved er med i titelkampen når man sammenligner med den mængde penge de andre klubber bruger.
Poor Scouser Tommy 22:39          
FSG har fra start meldt ud, at Liverpool skulle køres som en bæredygtig forretning, og at succesen skulle betale sig selv. Det gik også godt, indtil pandemien ramte os og slog et kæmpe hul i kassen. De penge, der skulle være anvendt på investeringer i truppen, blev ikke tjent, og derfor kan en klub som City trække fra, mens klubber som Chelsea og United kan hente ind, da de stadig kan spendere stort. Det er den hårde realitet.

FSG har iværksat nogle gode langsigtede investeringer i bl.a. Anfield Road, som på sigt kan gøre os mere konkurrencedygtige. Og mon ikke de vil gøre, hvad de kan for at fastholde Liverpool i toppen? Liverpool FC er den suverænt mest værdifulde investering i FSGs portefølje, så de har meget stor interesse i, at klubben ikke synker ned til niveauet før FSG- og Klopp-æraen.

Men nemt er det jo ikke, når man er oppe imod russiske oligarker med svimlende formuer og de facto statsejerskaber uden økonomiske begrænsninger overhovedet. Særligt ikke når FFP ikke bliver opretholdt.
Fredag 27. maj