Luk

36-årige Jakob Poulsen indstiller karrieren

| A-League | 17 kommentarer

Infoboks

Heracles - Heerenveen
Æresdivisionen (04/12)
Oddset 2,20 3,50 3,05
bet365 2,20 3,50 3,20

Jakob Poulsens karriere er slut, når han vender hjem fra sin australske kontrakt. Det fortæller han til Eurosport.

Den tidligere FC Midtjylland-anfører Jakob Poulsen har besluttet sig for at indstille sin aktive fodboldkarriere. Det afslører han i et interview med Eurosport.

Den 36-årige midtbanemand gør sin kontrakt i den australske klub Melbourne Victory færdig, men så er det slut.

- Det har været undervejs i et stykke tid. Jeg overvejede det allerede i sommer, da jeg røg ud i kulden i FCM, siger han til Eurosport.

- Henover jul og nytår følte jeg, at jeg ikke rigtig har lysten på samme måde mere. Fysisk kan jeg godt klare mig og er ikke ramt af skader, men mentalt kunne jeg mærke, at det lakkede mod enden, siger Jakob Poulsen.

Han har tidligere fortalt, at han vender hjem til Danmark til sommer, og han regner ikke med, at han kan lokkes af et godt tilbud.

- Det tror jeg ikke, jeg kan, men man skal aldrig sige aldrig. Som det ser ud nu er planen at stoppe, når den her kontrakt udløber og forhåbentlig finde noget andet inden for fodboldens verden, siger Jakob Poulsen.

Jakob Poulsen slog igennem i Esbjerg i begyndelsen af 2000'erne og spillede siden for Heerenveen, AGF, Monaco og FC Midtjylland, inden han rykkede til Melbourne.

Han nåede desuden 35 kampe på det danske A-landshold. Han var blandt andet manden bag Danmarks VM-deltagelse i Sydafrika i 2010. I kvalifikationens afgørende kamp mod Sverige scorede han et langskud, der førte til dansk sejr.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Lørdag 4. december
Fredag 3. december