Luk

Luk

362 divisionskampe: DS-klub gafler målmand

| Danmarksserien | 0 kommentarer

Infoboks

Ringsted - Holbæk
Danmarksserien pulje 2 (28/05)
Oddset 7,20 5,20 1,30

Den tidligere divisionsmålmand Nicky Jensen, der har hele 362 divisionskampe på CV'et, er ny målmandstræner i Danmarksserie-klubben Holbæk B&I, og han glæder sig til at give noget videre til de unge målmænd.

Du kan læse artiklen på LigaBold.dk - eller herunder. 

37-årige Nicky Jensen har haft en lang karriere i de danske divisioner, hvor den rutinerede keeper kan glæde sig over at have spillet imponerende 362 divisionskampe for klubber som Holbæk og Greve. Han har også tørnet ud for Ishøj, Vanløse, Svebølle og Roskilde KFUM.

Nu venter der en anden tilværelse uden for kridtstregerne for den tidligere divisionsmålmand. Nicky Jensen siger nemlig til LigaBold.dk, at han skal være målmandstræner i Holbæk B&I, der i denne sæson huserer i Danmarksserien.

- Jeg synes, at der er gang i et spændende projekt i Holbæk. Man vil have klubben tilbage, hvor den har været før, og der er nogle gode historier. Så ringede Morten Rutkjær (Holbæk-sportschef, red.), som jeg kender, og så er det bare fedt at dele ud af sin viden fra de mange år på fodboldbanen. Det er jo min gamle klub, og dem vil man altid gerne have, gør det godt, siger Nicky Jensen til LigaBold.dk.

Nicky Jensen har senest spillet lidt i barndomsklubben Vipperød, hvor han også har ageret målmandstræner. Han har også tidligere været spillende assistenttræner for Svebølle BI.

Målmænd skal være lidt gale på banen

Den tidligere divisionskeeper vil gerne give en masse videre til de unge keepere i Holbæk, og han pointerer, at han kommer til at kræve noget af målmændene.

- De har alle de her ting med Snapchat, Instagram, og de er på hele tiden. Når det handler om sport, tror jeg, at man tænker meget over, hvad andre synes. Som målmand må du godt være lidt gal i hovedet, når du træder ind på den anden side af stregerne. 

- Man skal selvfølgelig opføre sig ordentligt, når du er ude ligesom alle andre, men du skal have et eller andet ekstra, hvor folk tænker, at han er lidt skør. Det håber jeg lidt, at jeg kan give dem og selvfølgelig også en masse teknik. Det er jo anderledes fodbold i dag, end det var dengang, hvor man ofte skal spille den ud.

- Jeg skal få til dem til at være ekstra på tæerne. For hvis vi gerne vil rykke op og klare os i divisionerne eller Danmarksserien, så synes jeg, at målmanden minimum skal have 10 point på sin kappe. Jeg kommer til at stille krav til mine keepere, og det skal de lære at leve med. Når de lærer at leve med det, så bliver de rigtig gode. 

- Der er mange unge i dag, der ikke er vant til at få stillet de her krav. Det gør de selvfølgelig i Superligaen, men vi ligger lige i midten af det hele, hvor man ikke lever fuldtid af fodbold og går på arbejde, men der skal stadig stilles krav til, hvis du skal have den ekstra faktor, så holdet bliver godt.

Hvis Holbæk kommer i problemer på målmandsposten grundet skader eller andet, så er ikke Jensen ikke afvisende over for at hjælpe til i Danmarksserien.

- Jeg træner faktisk lidt med nu, og der er ikke nogen tvivl om, hvem man gerne vil have til at stå, men i de her coronatider er det meget rart, at man har én til at agere ekstra reserve, så jeg træner med lige nu, men det er meningen, at jeg skal få de to andre målmænd til at gøre det godt. Det er mit ansvar, siger Nicky Jensen til LigaBold.dk.

Nicky Jensen og Holbæk har indtil videre lavet en aftale på halvandet år.

Artiklen er bragt i samarbejde med LigaBold.dk.


Af Anders Jensen
Fredag 27. maj