Luk

38-årige Pleidrup: Sjovt stadig at være med

| Danmark | 1 kommentar
38-årige Pleidrup: Sjovt stadig at være med
Foto: Jonas Bonde

Infoboks

Nykøbing FC - Næstved
NordicBet Liga (21/08)
Oddset 1,85 3,80 3,95

Nykøbing FC-anføreren glæder sig over, at han stadig kan bidrage, selvom han er fyldt 38 år.

Rutinerede Lars Pleidrup kunne tidligere på ugen fejre sin 38 års fødselsdag, og den rutinerede klubmand er glad for, at han stadig kan være med og bidrage hos topholdet Nykøbing FC, hvor han står noteret for 364 kampe og 72 mål.

- Det er sjovt stadig at være med, når man fået den alder, og det er jo sjovt at være sammen med de unge og kunne give noget på en anden måde end da jeg var 30 eller 25 år, siger Lars Pleidrup til bold.dk.

Han glæder sig samtidig over, at han særligt på mål-fronten har fået en god sæsonstart med to scoringer.

- Det er altid dejligt, og så er det dejligt at være med i ens egen klub, som man har spillet for i så mange år, siger Lars Pleidrup.

Nykøbing FC har fået en god start på sæsonen i 1.division med 10 point efter fire kampe, hvilket placerer holdet på en tredjeplads lige nu.

Men målet er fortsat top seks i efteråret, understreger Lars Pleidrup.

- Vi går ud for at vinde alle kampe. Gør vi det, er det jo noget andet. Overordnet går vi efter top seks og tager en kamp ad gangen. Kliché-agtigt, men vi tager en kamp ad gangen, siger han og spår ikke, at denne sæson bliver hverken lettere eller sværere end den seneste:

- Det bliver ikke anderledes end sidste sæson, hvor man virkelig skulle yde 110 procent. Ellers taber man til et bundhold på papiret. De er også gode. Man skal virkelig være klar.

Lars Pleidrup har været en bærende del af Nykøbing FC siden han vendte tilbage til hjemstavnsklubben i 2014, og anføreren har kontrakt frem til sommeren 2020.

Han har samtidig en rolle som talentchef i 1. divisionsklubben. 


Af Anders Borup
Tirsdag 20. august
Mandag 19. august