Luk

400-kamps Schmeichel: Vil ikke tale titel nu

| Premier League | 6 kommentarer

Infoboks

Leicester - Southampton 2-0
Premier League
37' 1-0 James Maddison
90' 2-0 Harvey Barnes

Kasper Schmeichel var glad for, at holdet formåede at vinde, selvom det var knap så pænt, i hans kamp nummer 400 for Leicester.

400 kampe har Kasper Schmeichel nu spillet for engelske Leicester, der lørdag slog Southampton med 2-0.

Og skønt det ifølge den danske landsholdsmålmand ikke var den pæneste kamp, var det vigtigt for tabellen, at det blev til tre point.

- Southampton er virkelig gode. I dag var vi nødt til at vinde på den grimme måde. Men vi gravede os ned. Det var godt at se, at vi kan vinde sådan også, sagde Schmeichel efter kampen ifølge BBC.

Leicester ligger med sejren på en midlertidig andenplads et point efter Manchester United i Premier League, men den danske keeper vil ikke snakke mesterskab endnu.

- Jeg ser ikke på stillingen. Her og nu betyder det ikke noget. Vi må se, hvordan det ser ud til sidst. 

- Men det var vigtigt at få de tre point. Ligaen er meget tæt, så de her sekspointskampe er forskellen på første- eller andenplads og så syvende- eller ottendeplads, tilføjede Schmeichel.

Netop Schmeichel er en af de ganske få spillere, Leicester har tilbage i truppen fra den mirakuløse Premier League-titel i 2015/16-sæsonen.


Af Christian Ambæk

6 kommentarer

haraltidret 01:43          
Det er virkelig en flot milepæl at nå 400 kampe for Leicester. Men jeg kunne godt unde Schmeichel at komme til en absolut topklub i Europa, og samtidigt sikre sig en guldrandet kontrakt. I min optik er Schmeichel blandt de bedste keepere i verden, og han fortjener at vinde flere trofæer end han har gjort med Leicester.
AK78 04:51          
Han er i en absolut topklub i Europa. Når du spiller for en klub som kontinuerligt ligger i top 6 i Premier League, hvilket Leicester jo gør, så er man blandt de bedste i Europa..
Enig i at Schmeichel er blandt de 10 bedste keepere i verden, men jeg forstår godt at han bliver i Leicester hvor han er stjernen, har en fyrstelig hyre, ved han er sikker førstevalg på holdkortet, spiller i Europa hvert år.
Han er det bedste sted i karrieren...
Juniorx 08:07          
Tænker at fans af især Chelsea til tider må have rykket sig i håret over dyre indkøb af tvivlsomme keeper, når løsningen på en stabil klassekeeper som nok ikke engang vil være dyr hele tiden har rendt i Leicester.

Men har monster respekt for at han aldrig har været I medierne og tale om skifte, og at det er skuffende og hvad ved jeg, som stort set alle andre Danske stjerner gør.
Han har respekt for klubben, og når man kigger tilbage er det sgu da fedt at være en legende i en klub end at have tjent kassen og været en blandt mange i 3-4 klubber.
HamDerJeef 08:29          
Leicester er IKKE en absolut topklub i Europa. De har intet bevist i turneringer uden for England
yksikaksikolme 11:56          
Og når HamDerJeef siger at Leicester ikke er en topklub, så er det bare sådan BASTA!!!


DOH...
Igottheblues 17:57          
Kæmpe respekt for at være loyal overfor klubben som han har haft både nedture og opture. Kasper er ekstrem professionel og han sender hele tiden en signal om hvor meget passion han har for Leicester. Jeg mener bestemt at han er blandt top 3 bedste målmænd i PrL hvis man kigger på de sidste 5-6 år. Han har præsteret på allerhøjeste i rigtig land tid. Han vil blive husket som en Leicester legende, og ikke mindst meget empatisk en af slagsen.
Lørdag 27. februar
Fredag 26. februar