Luk

41-årige Buffon: Måske tager jeg et år fri

| PSG | 7 kommentarer
41-årige Buffon: Måske tager jeg et år fri
Foto: Getty Images

Infoboks

PSG - Rennes
Super Cup (03/08)
bet365 1,33 5,75 7,50
NordicBet 1,34 5,55 7,90

Se Brøndbys Europa League-kvalifikation

Live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement

Gianluigi Buffon skal igen på klubjagt, men det tager den 41-årige målmand helt roligt. Det siger han i et stort interview med Corriere dello Sport.

I starten af juni meldte PSG og Gianluigi Buffon, at parterne tager afsked med hinanden efter én sæson, når kontrakten udløber ved udgangen af måneden.

Den franske klub havde ellers tilbudt ham en ny kontrakt, som Buffon valgte at takke nej til. I et stort interview med Corriere dello Sport fortæller målmanden nu mere om den beslutning.

- PSG fortalte mig allerede for fem måneder siden, at jeg ville blive reservemålmand efter sæsonen, siger han til mediet.

- Så siden januar har jeg haft masser af tid til at tænke, og jeg kom frem til, at det ikke ville være noget for mig. Derfor opgav jeg en masse penge og muligheden for et år mere i PSG.

Derfor skal den 41-årige målmand igen på klubjagt, men det tager han helt roligt. Og han takker kun ja til en kontrakt, hvis det helt rigtige tilbud dukker op.

- Nu står jeg i samme situation som sidste sommer. Jeg er ekstremt afslappet, og alt er åbent for mig. Det hele kan være slut om 12 måneder eller 15 dage, siger han.

- Jeg har fået et par fine tilbud, men hvis jeg mangler den drivkraft, jeg gerne vil have, så giver jeg måske mig selv et års fri – et år kun for mig selv. Et år, hvor jeg kan lære.

Buffon fortæller desuden, at han gerne vil blive bedre til engelske og godt kunne tænke sig at komme i lære som sportsdirektør i fremtiden.

Se Brøndbys Europa League-kvalifikation Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Jonas Sand
Onsdag 17. juli
Tirsdag 16. juli