Luk

5 af 7: Danskerbonanza i tidlige EL-kampe

| bold.nyt | 0 kommentarer

Infoboks

Fem af syv danskere starter inde, når der er godt gang i Europa League klokken 18:55. Mads Emil Madsen og Nicolai Jørgensen starter for henholdsvis LASK Linz og Feyenoord.

Der er masser af danskere i aktion, når torsdagens tidlige Europa League-kampe sparkes i gang klokken 18:55.

Således er der godt nyt for den tidligere Silkeborg IF-anfører Mads Emil Madsen, som i sommer skiftede til LASK Linz. Han får nemlig sin første startplads og faktisk minutter i gruppespillet, da han starter på midten mod Antwerp.

Den 22-årige dansker fik i weekenden sin første startplads i ligaen med en time mod TSV Hartberg og får altså chancen igen.

Nicolai Jørgensen er også med fra start, når Feyenoord møder CSKA Moskva, mens landsholdspillerne Simon Kjær og Kasper Schmeichel starter inde for AC Milan og Leicester. Milan møder Lille og Leicester møder Braga.

Rasmus Lauritsen starter i midterforsvaret for Dinamo Zagreb i kampen mod Wolfsberger, mens Hoffenheim er uden begge sine danskere i mødet med Slovan Liberec. 

Robert Skov er med på bænken efter at have overstået sin coronasygdom, mens Jacob Bruun Larsen stadig er helt ude af truppen.

Senere torsdag aften kan flere danskere komme i aktion.


Af Jonas Dalgård
Tirsdag 26. januar
Mandag 25. januar