Luk

567 dages dvale: Mabil og Australien vandt

| Landshold | 0 kommentarer

Infoboks

Australien - Kuwait 3-0
VM Kvalifikation AFC 3. Runde Gruppe B
1' 1-0 Matthew Leckie
24' 2-0 Jackson Irvine
66' 3-0 Ajdin Hrustic

Australien spillede torsdag aften sin første landskamp i 567 dage, hvor Kuwait blev nedlagt med 3-0 i VM-kvalifikationen. FC Midtjylland-spilleren Awer Mabil startede inde.

Australien havde ikke spillet en landskamp i hele 567 dage, da holdet torsdag aften dansk tid skulle op imod Kuwait i VM-kvalifikationen.

FC Midtjylland-spilleren Awer Mabil var med fra start for Australien, der blot skulle bruge 55 sekunder til at finde vej til nettet imod Kuwait i et topbrag i deres VM-kvalgruppe.

Mat Leckie stod umarkeret ved bageste stolpe og kunne heade et indlæg fra Martin Boyle i kassen til 1-0.

Australien formåede trods den lange landsholdspause at spille en ganske tempofyldt kamp med flydende spil til tider, og det blev da også både 2-0 og 3-0.

Martin Boyle brændte et straffespark efter 23 minutter, men Jackson Irvine var over returen, som han satte ind til 2-0 efter en halv time.

Ajdin Hrustic lukkede til 3-0 efter lidt over en time, og dermed øger Australien afstanden til Kuwait til fem point, ligesom de har en kamp i hånden.

Awer Mabil spillede 65 minutter, hvorefter han blev udskiftet til fordel for den tidligere AGF-spiller Chris Ikonomidis.


Af Sara Margren
Tirsdag 15. juni
Mandag 14. juni