Luk

7-0: Ung finne skrev historie i Brentford

| Carabao Cup | 2 kommentarer

Infoboks

Brentford - Oldham 7-0
Carabao Cup
3' 1-0 Marcus Forss
16' 2-0 Marcus Forss
38' 3-0 Yoane Wissa
43' 4-0 Raphael Diarra
44' 5-0 Marcus Forss
60' 6-0 Marcus Forss
87' 7-0 Yoane Wissa

Brentford fortsatte sin gode form, da Thomas Franks mandskab satte Oldham på plads med en 7-0-udradering. Her skrev angriber Marcus Forss historie med fire mål.

Danske Thomas Frank er i øjeblikket cheftræner for en klub, som har overrasket mange i England.

Brentford har fået en god start på tilværelsen i Premier League, og tirsdag satte de endnu en tyk streg under, at de er et hold, der skal holdes øje med.

I den engelske Carabao Cup mødte Brentford Oldham, der til daglig huserer og ligger sidst i League Two. 

Det var med danske Mathias "Zanka" Jørgensen", Mads Roerslev og Mathias Jensen på banen fra start, at London-klubben lagde ud med en offensiv indstilling, som viste sig at gøre det til en grim oplevelse for Oldham.

Og det var den 22-årige finne Marcus Forss i den grad medvirkende til. I Premier League har han været henvist til bænken, men tirsdag kvitterede han for en startplads i pokalturneringen.

Forss bragte Brentford foran med 1-0 efter et straffespark og siden med 2-0 i løbet af de første 16 minutter.

Dernæst fulgte en scoring fra Yoane Wissa og et selvmål fra Raphael Diarra, før Forss fuldendte sit hattrick i det 44. minut. 

Dermed blev han den første i Brentfords historie til at lave et hattrick i Liga Cuppen, da stillingen var 5-0.

I anden halvleg fortsatte Brentford sit målshow. Forss åbnede scoringsballet igen, og så lukkede og slukkede Yoane Wissa til slutresultatet 7-0.

Mathias Jensen og Mads Roerslev fik begge to hovedroller, da førstnævnte lagde op til Wissas 3-0-scoring, mens Roerslev havde næstsidste fod på Forss' sidste scoring.


Af Rasmus Glud
Mandag 25. oktober