Luk

7-1: Vilde Schick moste Fürth med fire mål

| Bundesliga | 5 kommentarer

Bayer Leverkusen smadrede Greuther Fürth med hele 7-1 i en kamp, hvor Patrik Schick scorede fire gange. Tre af hans mål faldt i anden halvleg i løbet af blot syv minutter.

På papiret stod Bayer Leverkusen over for en overkommelig opgave, da Bundesligaens nummer 20 kom på besøg på BayArena lørdag eftermiddag.

Gæsterne fra Greuther Fürth havde inden opgøret stadig en sejr til gode i den bedste tyske række med 12 nederlag og et enkelt uafgjort resultat.

Leverkusen var placeret på en tredjeplads bag Borussia Dortmund og Bayern München. Favoritværdigheden kunne der således ikke være tvivl om.

Hjemmeholdet kom bedst fra start og satte sig på sagerne. 12 minutter var spillet, da Amine Adli gjorde det til 1-0. Han styrede bolden finurligt i mål på oplæg fra Moussa Diaby. 

Bare fem minutter efter scorede Edmod Tapsoba på et hovedstød, men der gik næsten fem minutter, før VAR godkendte scoringen.

Ikke desto mindre fik den lov til at stå, og så var Leverkusen i front med to kort inde i kampen.

Selvom Greuther Fürth fik sig lidt af en chokstart, formåede de at ryste den af sig igen. Jeremy Dudziak modtog en bold tæt under mål og reducerede til 2-1 med et sikkert fladt skud i højre hjørne.

Men lige før pausefløjtet fandt Patrik Schick sin holdkammerat Piero Hincapie, og han kunne uden problemer sørge for, at Leverkusen gik til pause med en 3-1-føring.

I anden halvleg forsatte Leverkusen, hvor de slap. Og det var med en tjekkisk spidsangriber i målhumør.

Efter et tungt pres kunne Schick score til 4-1 bare fire minutter inde i de sidste 45 minutter, og nu så det pludselig meget svært ud for Greuther Fürth, hvis de skulle have et resultat med sig hjem.

Ja, faktisk umuligt taget de følgende minutter i betragtning.

Schick var i storform og scorede nemlig både til 5-1, 6-1 og 7-1 i løbet af syv minutter. Dermed kunne han notere sig for et hattrick og hans fjerde mål i kampen.

Den tjekkiske angriber var næsten lige kommet tilbage på banen fra en skade, så han fik i den grad stemplet ind, ligesom hans holdkammerater hyldede ham med vild jubel.

Det endte med en vild 7-1-sejr til Leverkusen og et smerteligt nederlag til Greuther Fürth.

Andetsteds spillede Armenia Bielefeld 1-1 med FC Köln i en kamp, hvor Jacob Barrett Laursen fik fuld tid på banen.


Af Rasmus Glud
Onsdag 19. januar