LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Fisker, Molle og Stork rykker til Middelfart

| Danmark | 1 kommentar
Fisker, Molle og Stork rykker til Middelfart
Foto: Kolding FC
Kolding FC-trioen Michael Fisker, Søren 'Stork' Petersen og Morten 'Molle' Christensen er alle skiftet til 2. divisionsklubben Middelfart på halvårige aftaler.

Middelfart er nye i 2. division Vest, og i bestræbelserne på at spille sig til overlevelse har klubben sikret sig en stærk trio fra 1. divisionsklubben Kolding FC. Både midtbanepillerne Michael Fisker og Morten 'Molle' Christensen, samt angriberen Søren 'Stork' Petersen skifter således på halvårige aftaler.

- Økonomisk var der ikke så meget at hente i Kolding, så vi er nogle stykker, der har valgt at skifte til Middelfart. Selvfølgelig vil man gerne spille så højt som muligt, men jeg ser frem til at spille fast nu, og tror det bliver godt for mig, siger 23-årige Søren Petersen til bold.dk.

Med tilgangen af Kolding-trioen ser det efterhånden lovende ud for oprykkerne, og Søren Petersen er da også fortrøstningsfuld.

- Der er mange unge spillere, og truppen er ikke så bred, men det ser fornuftigt ud, og kan vi holde os nogenlunde fri fra skader, skal vi nok vinde en del kampe. Hvis man ser lidt optimistisk på det, tror jeg godt, det kan blive til en midterplacering, siger Søren Petersen.

Den store angriber scorede seks gange i 24 kampe for Kolding FC i sidste sæson.

Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Mikael Blond

1 kommentar

jago 20:59          
hahahaha .. det er en sjov overskrift, synes jeg.
Lørdag 23. februar