LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Hobro bekræfter Lauridsen-aftale

| Danmark | 0 kommentarer
Hobro bekræfter Lauridsen-aftale
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

Som bold.dk i morges kunne afsløre, er FC Midtjyllands Jesper Lauridsen også at finde i Hobro i foråret.

Jesper Lauridsen leverede den ene solide præstation efter den anden, da han som lejesvend spillede i Hobro i efteråret. Som bold.dk i morges kunne afsløre, er aftalen nu forlænget, som FC Midtjylland-backen også i foråret er på græs i Hobro.

- Med den netop indgåede lejeaftale fortsætter det gode samarbejde mellem FC Midtjylland og Hobro IK. De lovede os i efteråret, at vi fik en dygtig venstre back, og det var mere end sandt. Det har været en af vores prioriteter i transfervinduet at sikre forlængelsen, siger sportschef Jens Hammer i en pressemeddelelse.

22-årige Lauridsen spillede alle kampe efter sin ankomst i efteråret, da anfører Rasmus Ingeman, der sædvanligvis spiller venstre back, var skadet. Ingeman er nu på vej tilbage.

- Rasmus Ingeman blev opereret for sportsbrok for en måneds tid siden og er heldigvis på vej tilbage noget hurtigere end forventet. Vores to dygtige venstre backs vil komme til at supplere hinanden i løbet af foråret, siger Hammer.

Med Lauridsen på plads, har Hobro ti af spillerne fra efterårets idealopstilling til rådighed. Kun Kasper Fisker er væk, han er nu at finde i Randers.

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Jesper Helmin

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Tirsdag 21. maj
Mandag 20. maj