LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Stadsgaard: Lungerne skulle lige på plads

| Superligaen | 2 kommentarer
Stadsgaard: Lungerne skulle lige på plads
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

Infoboks

FC København - Esbjerg fB
Superligaen Mesterskabsspil (31/03)
bet365 1,28 5,50 10,00
FC København-forsvareren Kris Stadsgaard var glad for at være tilbage på fodboldbanen, da han efter omkring et års skadespause spillede for reserveholdet mandag.

Den langtidsskadede FC København-forsvarer Kris Stadsgaard var mandag tilbage på fodboldbanen. Forsvarsspilleren fik en halvleg på banen i en reserveholdskamp mod Lyngby.

- Det var dejligt at være tilbage, selvom det kun blev til en halvleg. Jeg mærkede ikke noget til min skade. Det var kun lungerne, der lige skulle på plads, og det gik fint i kampen, så det var lækkert, siger Kris Stadsgaard til bold.dk.

For Stadsgaard handler det i første omgang om at træne kroppen op og komme i form, før comebacket på førsteholdet kommer på tale.

- Det tænker jeg ikke på lige nu. Nu har jeg været ude i et års tid, så det er lidt svært at sige, at jeg skal starte inde igen om en måned. Det er trods alt en stor klub, og det er gået klubben fint i opstarten. Det handler bare om at blive 100% klar, og så må vi tage den derfra, siger han, men fastslår, at det langsigtede mål selvfølgelig er at komme tilbage på førsteholdet.

- Det er det helt klart. Men hvis det ikke kan lade sig gøre, så vil jeg bare gerne spille. Jeg er lige fyldt 30 år, og så gider jeg ikke at sidde på bænken mere. Men det har jeg ikke gjort mig nogen tanker om endnu. Nu vil jeg gerne bare blive klar, siger Stadsgaard.

Næste mandag skal Stadsgaard igen i aktion for reserveholdet, der møder Brøndby. Her forventer han at trappe op til 60-75 minutter.

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Peter Miles
Tirsdag 19. marts