LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

SønderjyskE: Prisen var den rigtige

| Superligaen Grundspil | 43 kommentarer
SønderjyskE: Prisen var den rigtige
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

Infoboks

SønderjyskE - Vejle Boldklub
Superliga Nedrykning, Gruppe 1 (28/04)
bet365 1,40 4,75 8,00
NordicBet 1,48 4,25 7,55
Oddset 1,55 4,10 6,20
Stream Brøndby IF – Esbjerg fB på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
SønderjyskE's sportschef Hans Jørgen Haysen roser Bjørn Paulsen og begrunder salget af profilen med en attraktiv pris.

SønderjyskE har solgt en af sine største profiler til ligakonkurrenterne Esbjerg, der har sikret sig allrounderen Bjørn Paulsen.

- Det ligger i SønderjyskEs DNA og økonomiske præmisser, at vi bl.a. skal udvikle spillere og på et senere tidspunkt sælge dem til andre klubber og andre ligaer. Det kan både være spillere af egen avl eller spillere, som er kommet til os og har haft behov for et springbræt videre i fodboldkarrieren, siger SønderjyskE's sportschef Hans Jørgen Haysen til klubbens hjemmeside og fortsætter:

- Bjørn Paulsen var selv åben for nye udfordringer, og han var klar til det både sportsligt og mentalt. Da prisen efter vores opfattelse også var rigtig, var handlen en realitet. Nu skal andre i spillertruppen tage mere ansvar, og med vores fantastiske omklædningsrum bliver også den udfordring tacklet og håndteret af spillerne og trænerteamet på glimrende vis.

Prisen på Paulsen er ikke offentliggjort, men Ekstra Bladet skrev søndag om et beløb i omegnen af fire millioner kroner.

Stream Brøndby IF – Esbjerg fB på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

43 kommentarer

forzahaderslevv 15:18          
Godt gået Haysen!

Synes stadig det er fuldstændig vanvittig at vi kan få 4 mio. for en spiller der har sin force i hovedspillet og ikke har evnerne til at laver pasninger på jorden
mort6802 15:22          
Så passer han jo godt ind i forsvaret hos EfB, bortset fra at han kan bruge hovedet..... Kunne vi ikke have givet M Jakobsen gratis med den anden vej i den handel?
Dot 15:35          
@forza
Hvor ved du det fra? Han har vel aldrig spillet på et hold, hvor det at lave pasninger langs jorden var noget man brugte.
gooner$ 15:35          
"Godt gået Haysen!

Synes stadig det er fuldstændig vanvittig at vi kan få 4 mio. for en spiller der har sin force i hovedspillet og ikke har evnerne til at laver pasninger på jorden"
Men det er til jeres held netop det, som EFB mangler
forzahaderslevv 15:41          
Men det er til jeres held netop det, som EFB mangler
Jamen, så er begge klubber jo tilfredse, synes bare det er vildt at man er villig til at betale så mange penge for en spiller der ingen teknik har overhovedet, det er jo ikke ligefrem fordi at det er svært at finde spillere som Paulsen, men det er vel også et tegn på desperation fra esbjerg.
gooner$ 15:45          
det er en fin handel for begge parter.

EDB får sig en driftsikker spiller, som tilsyneladende aldrig er skadet. Forhåbentlig kan de bygge lidt på boldomgangen, hvis det er nødvendigt.
skøller 15:49          
Helt præcis er prisen 4,3
Onsdag 24. april
Tirsdag 23. april