LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Joshua John: Intet har ændret sig

| Superligaen | 3 kommentarer
Joshua John: Intet har ændret sig
Foto: Getty Images

Infoboks

FC Midtjylland - FC Nordsjælland
Superligaen Mesterskabsspil (30/03)
bet365 1,50 4,50 5,75
NordicBet 1,55 4,65 5,45
Oddset 1,55 4,00 6,20
Stream FC Nordsjælland – Esbjerg fB på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
Joshua John meldte i sommer ud, at han ville væk fra FC Nordsjælland, og mod Viborg startede han ude. Men intet har ændret sig, mener den hurtige kantspiller.

Joshua John har været stamspiller i FC Nordsjælland i en række sæsoner, men i sommer meldte han ud, at han ville videre i karrieren. Kantspilleren er fortsat i klubben, hvor han startede på bænken i seneste kamp mod Viborg.

Trods de to forhold mener hollænderen ikke, at hans position i klubben er ændret.

- Det er en del af fodbold. I de år jeg har været her, er spillere kommet og gået. Alle skal have ambitioner. Det er vigtigt, for det er den måde, man får det bedste ud af sig selv. Jeg håber, at de andre spillere vil se på mig på samme måde som før, for intet har ændret sig, siger Joshua John til Frederiksborg Amts Avis og fortsætter:

- Der er mange unge spillere, og jeg skal også være en rollemodel for dem. Jeg er ikke den, der snakker så meget. Jeg spiller bare. Men når jeg ser rundt, så er holdet meget ungt, og der er mange, der stadig skal lære en masse. Jeg synes også stadig, jeg er ung og har noget at lære. Der skal bare trænes hårdt, og så må jeg håbe, jeg får noget tid.

Joshua John kom ind fra bænken mod Viborg og lagde op til et mål.

Stream FC Nordsjælland – Esbjerg fB på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Kristian Anker-Møller
Fredag 22. marts
Torsdag 21. marts