LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Stor udskiftning i HIK-truppen

| bold.nyt | kommentarer
Stor udskiftning i HIK-truppen
2. divisionsholdet HIK har i sommerpausen skiftet meget ud i både spillertruppen og på trænerbænken, hvor Jacob Friis Hansen erstatter Claus Brydensholt.

Det var ventet, at der ville være gang i svingdøren i HIK-truppen efter nedrykningen til 2. division.

Sidste sæsons styrmand på midtbanen Kristoffer Wichmann er sammen med forsvarskrumtappen Yasin Erdem skiftet til Østerbro-klubben Skjold, hvor den tidligere FCK-spiller Lars Højer er cheftræner.

Klaus Lykke er skiftet til AB, Simon Rath er sammen med Ronni Jonsky stoppet, Lars Hjortshøj og Christian Scäffer er begge rejst til USA, Christian Andersson er rejst hjem til svensk fodbold, Lasse Sørensen er skiftet til Ølstykke og endelig er den meget stærke midtbanespiller Mads Spur-Mortensen til prøvetræning i Holland.

Midt i alt det sørgelige er der også godt nyt i Hellerup-klubben, som har fået et par markante forstærkninger i Michael Madsen og målmand Jørgen Nielsen.

32-årige Jørgen Nielsen, som er kommet fra Farum afløser U21-landsholdsmålmanden Lasse Sørensen i buret, og den anden nyerhvervelse Michael Madsen også fra Farum, har ligeledes en spændende karriere bag sig i bl.a. italiensk og tysk fodbold, men vil trappe ned i HIK og i stedet satse på en civil karriere.

HIK har også sikret sig den 25-årige Ølstykke-spiller Thomas Axel Madsen, der er udset til at styre den defensive midtbane, og desuden har klubben en række spillere til prøvetræning bl.a. to amerikanere.


Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Jan Trier
Fredag 19. april