LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

AB klar til sidste hjemmekamp i SAS Ligaen

| bold.nyt | kommentarer
AB klar til sidste hjemmekamp i SAS Ligaen
ABs hjemmepublikum kan sige farvel til en række spillere, når de søndag imod AGF spiller foreløbig sidste hjemmekamp i SAS Ligaen.

I den forgangne uge skrev forsvareren Thomas Guldborg Christensen kontrakt med Viborg fra den kommende sæson, så ham har AB-tilhængerne mulighed for at tage afsked med søndag eftermiddag. Det samme gælder formentlig veteraner som Michael Johansen og Jesper Sørensen, der ikke ventes at tage turen med klubben ned i 1. division.

Af de fire lejesvende, som AB i vinterpausen hyrede i forsøget på at afværge nedrykning, er angriberen Yaro Yaro ene om at være i truppen imod AGF. Carsten Hemmingsen er skadet ligesom den engelske duo Ben Bowditch og Jamie Slabber. De to Tottenham-lejesvende er af samme grund allerede vendt tilbage til London.

ABs trup imod AGF:

Stephan M. Andersen, Martin Thrane, Jesper Falck, Jesper Sørensen, Palle Sørensen, Thomas G. Christensen, Morten Seifert, Lennart Lynge Larsen, Michael Johansen, Brian Gellert, Klaus Lykke, Nicolai Melchiorsen, Simon A. Pedersen, Yaro Yaro, Peter Benjaminsen


Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Carsten Johansen
Torsdag 21. februar