LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Lübbers og Jung skal træne B93

| bold.nyt | kommentarer
Lübbers og Jung skal træne B93
1. divisionsklubben B93 meddelte mandag, at klubbens nye trænerpar efter Peter Nielsen er Dan Lübbers og Danny Jung.

B93 er igennem en større restrukturering for tiden, efter træner Peter Nielsen samt direktørerne Preben Elkjær og Thomas Olsen forlod klubben oven på sidste sæson.
I dag blev disse ledige poster foreløbig besat - én træner blev erstattet af to, mens to direktører blev erstattet af én sportschef i form af Niels Frederiksen, Peter Nielsens assistenttræner i foråret.

Dan Lübbers og Danny Jung, der begge er 32 år gamle, skal fungere som spillende trænere, når Østerbro-klubbens trup samles efter endt sommerferie i morgen. Lübbers har spillet i B93 i de seneste halvandet år, mens Danny Jung forlod Ølstykke ved endt kontrakt efter den netop overståede sæson. De har begge en fortid som ungdomsspillere i B93 og var med til at spille klubben i SAS Ligaen i slutningen af 1990erne.

B93s trup består lige nu af 18 spillere, efter profiler som Sladan Peric, Jonas Troest, Peter Nymand Mikkelsen og Glen Marcher har forladt klubben i sommerpausen. De nye trænere skal sammen med Niels Frederiksen, som i flere år har taget sig af talentarbejdet i B93, trimme truppen i løbet af den kommende uges tid.

- Jeg er utrolig glad og en smule stolt over, at det på kun 14 dage er lykkes os at skabe en slagkraftig organisation omkring klubbens sportslige flagskib, Viasat Sport Divisions-holdet, oven i købet med flere af de folk, der var med til at sikre klubbens seneste oprykning. Vi er overbeviste om, at vi med ansættelsen af Danny Jung og Dan Lübbers som spillende trænere og vores nye struktur har sikret os et langt stærkere udgangspunkt for sportslig succes, end der har været i klubben i flere år. Når vi oven i det lægger den store opbakning og imødekommenhed. vi har mødt fra såvel gamle som nye sponsorer samt den begejstring og entusiasme fra gamle klubfolk, der er opstået efter at være blevet herre i eget hus, er det svært at bevare pessimismen, siger hovedformanden i B93, den tidliger førsteholdsspiller Johnny Wetterstein i en pressemeddelelse.

Dan Lübbers og Danny Jung lover at forsætte med en offensiv og teknisk spillestil i B93, og de stiller i udsigt, at klubben fortsat skal fungere som talentfabrik.
Sportschef Niels Frederiksen, som er uddannet A-træner, skal hjælpe de to nyklækkede 1. divisionstrænere med at udvikle og planlægge træningen.


Se Manchester United - Manchester City Stream live på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Carsten Johansen
Onsdag 24. april
Tirsdag 23. april