LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

FC Nordsjælland forlænger med Stadsgaard

| bold.nyt | kommentarer
FC Nordsjælland forlænger med Stadsgaard
FC Nordsjælland har skrevet en fire-årig kontrakt med den 19-årige forsvarer Kris Stadgaard, som først i sommer blev fuldtidsprof.

Trods sin unge alder har Kris Stadsgaard allerede optrådt 17 gange på FC Nordsjællands SAS Liga-hold. Både som centerforsvarer og back.
FC Nordsjælland har længe været klar til at tilbyde ham en længere aftale, men man måtte afvente, at hans i sommer tog sin studentereksamen. Først herefter trappede forsvareren sin træning op til fuld tid, og nu er han altså fuldtidsprof de næste fire år frem.

- Kontraktforlængelsen med Kris har stået meget højt på vores prioriteringsliste. Han er ekstrem hurtig og spiller på trods af sin unge alder med stor autoritet. Herudover besidder han en form for kynisme, som man ellers kun sjældent ser hos danske spillere. På sigt vil han være et klart salgsemne for FC Nordsjælland, forklarer klubejer Allan K. Pedersen.

Kris Stadsgaard har været på Farum Park siden 2001, hvor han kom til klubben som juniorspiller.
Han spillede fuld tid i midtforsvaret, da FC Nordsjælland i går aftes tabte med 2-0 til Bundesliga-holdet Hansa Rostock i en træningskamp i Tyskland.

Forsvareren forklarer, at hans næste ambitioner er at etablere sig på FC Nordsjællands førstehold og at debutere på det danske U20-landshold.


Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Carsten Johansen
Torsdag 21. marts