LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Dickoh hasteindkaldt til Ghanas lansdhold

| International | kommentarer
Dickoh hasteindkaldt til Ghanas lansdhold

FC Nordsjællands midterstopper Francis Dickoh er blevet hasteindkaldt til Ghanas kamp mod Mexico. Han tager derfor ikke med FCN til Tyrkiet.

Francis Dickoh kommer ikke med resten af FC Nordsjællands trup til træningslejren i Tyrkiet. I første omgang var Dickoh blevet vraget til det Ghanas venskabskamp mod Mexico, men han er med kort varsel blevet indkaldt til kampen, der spilles i USA. Dickoh flyver derfor vestpå, mens de øvrige FCN-spillere drager mod sydøst. 

Den stærke midterforsvarer var med Ghana til African Nations Cup, hvor han dog ikke fik spilletid. Han figurerer i udkanten af Ghanas landshold og skal på turen til USA forsøge at tilspille sig en plads i The Black Stars’ VM-trup.

Udover Dickoh må FCN-træner Johnny Petersen undvære Bosun Ayeni på turen til Tyrkiet. Bosun fik en fibersprængning i baglåret i lørdagens træningskamp mod Östers. Nordsjællændernes skadesliste omfatter også Kristoffer Haagh, Kris Stadsgaard, Anders Alding, Kenneth Rasmussen og Frederik Lassen, der heller ikke får glæde af solen og varmen i Tyrkiet.

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Niels Pedersen
Onsdag 22. maj
Tirsdag 21. maj