LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Amager-bomber genoptager karrieren

| 2. Division | 3 kommentarer
Amager-bomber genoptager karrieren
Den målfarlige angriber Martin Skov stoppede karrieren i Fremad Amager i marts sidste år, men begynder nu igen i B1908.

B1908 har fået tilgang af en yderst målfarlig angriber. 27-årige Martin Skov har spillet for flere forskellige Amagerklubber, senest Fremad Amager, og har alle steder vist sig som en meget kompetent målscorer. Alligevel valgte han i marts sidste år at lægge fodboldstøvlerne på hylden for at hellige sig sit civile hverv som VVS-mand.

Nu har han imidlertid fået lysten tilbage og er begyndt at spille med 2. divisionsklubben B1908.

- Jeg har fået lysten tilbage og har fået mere tid og overskud. Det hele flasker sig lidt bedre nu, siger Martin Skov til bold.dk og begrunder valget af B1908:

- Det var et godt tilbud og nogle flinke mennesker og jeg har en masse kammerater og så anbefalede min bror, som selv har spillet derude, det for mig, siger Martin Skov.

Han var gerne vendt tilbage til sin gamle klub Fremad Amager men den store træningsmængde blev for meget at tackle ved siden af et fuldtidsjob.

- Jo, men de træner stadig de der fem-seks gange om ugen, og det har jeg ikke tid til. Så passer det bedre med B1908, siger Martin Skov til bold.dk.

Udover Martin Skov har B1908 forstærket sig med Stefan Kofod Hansen, som tidligere har spillet for Viking, Fremad Amager, Frem og FCK.

jakob@bold.dk

Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Jakob Horn
Søndag 17. februar
Lørdag 16. februar