LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

AB henter kasseret Lyngby-spiller

| NordicBet Liga | 11 kommentarer
AB henter kasseret Lyngby-spiller
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk
Jonas Henriksen fik ikke sin kontrakt med Lyngby forlænget. Nu har han fået en toårig kontrakt med divisionskollegerne AB.

Indtil videre er strømmen af spillere gået væk fra AB, men de seneste dage er strømmen vendt. I går kom Kasper Kristensen ind, og i dag er det så Jonas Henriksen, der ikke fik forlænget i Lyngby, som er sikret på en toårig aftale.

- Vi er glade for at tilknytte en dygtig offensiv spiller som Jonas Henriksen, som i en ung alder, allerede har opnået en portion erfaring både med 1. division og Superligaen. Vi har derfor også en klar forventning om at Jonas, med sin gode energi og store løbepensum, vil kunne bidrage til at gøre vores hold endnu stærkere i de kommende sæsoner, siger sportschef John Møller til klubbens hjemmeside.

Henriksen, der også har en fortid i FC København, glæder sig til nye udfordringer.

- Jeg sad en del på bænken i Lyngby, og det håber jeg vil ændre sig med dette klubskifte. ABs måde at spille fodbold på tiltaler mig meget og så synes jeg, at de idéer og tanker, som Thomas Nørgaard og John Møller har til den kommende lyder enormt spændende, siger Henriksen.

22-årige Henriksen nåede i sine tre år i Lyngby at spille 48 kampe og score fire mål.

Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Jesper Helmin

11 kommentarer

jens.claudi 10:23          
Nogen, der kender noget til ham?
Loyalitet 10:57          
Er kendt som Jonas det venlige spøgelse. Han nægter at sparke bolden ind eller modstanderen ned. Alibispiller, desværre.
Kim W 11:35          
Den mest arbejdsomme spiller i truppen, men uden den store teknik og målfarlighed. Har alt for mange svagheder til at blive til noget. Trænerne elsker ham fordi han knokler, men I mine øjne løber han mest rundt uden at være en del af spillet.
poh 11:38          
@ jens.claudi

Jeg mener det var Henriksen der sparkede på stolpen i overtiden, da vi fik 1-1 ude på Ruinen i efteråret. På et helt tomt mål. Han kommer til at glide perfekt ind i truppen... ;D

OT:

Fuldstændigt som forventet. Kunne være fedt hvis AB hentede nogen der rent faktisk kan forstærke truppen, men han skal selvfølgelig have chancen for at vise at det bare var logoet der var noget galt med de seneste par sæsoner.
Men i forhold til de 8-10 kampe jeg har set ham, så har han MEGET at bevise.

Velkommen til, selvfølgelig!
lblblb 12:14          
Typisk alibi spiller , og som allerede nævnt han brændte en mega chancen mod AB, et tomt mål i overtiden, hvor den fik en på hatten istedet for en behersket inderside.
pokalen 12:35          
Aaaarh, det er altså en lunken signing!
Jeg har personligt aldrig lagt mærke til ham på banen, og mit indtryk passer meget godt med hvad Lyngby-fansne kan berette.

Men velkommen til, du skal naturligvis have chancen for at bevise din kunnen.
UMUR 15:00          
Held og lykke til Jonas. Hans arbejds/trænings iver er der ikke noget at udsætte på, men talentet blev aldrig realiseret i hans Lyngby tid. Stort set usynlig på banen i samtlige kampe han spillede for Lyngby.
Lørdag 23. februar