Luk

AB-spiller rykker til Young Lions i Singapore

| International | 11 kommentarer

Infoboks

Benjamin Lee har ophævet sin aftale med AB og i stedet skrevet kontrakt med Young Lions fra Singapores bedste fodboldrække.

I slutningen af oktober måned var AB’s Benjamin Lee i Singapore. Her fik han mulighed for at vise sig frem for de forskellige klubber i Singapore, som var repræsenteret ved de træninger, der var arrangeret på initiativ af fodboldforbundet i Singapore.

Den unge offensiv-spillers far er fra Singapore, og derfor kan Lee optræde for Singapores landshold. Nu øges chancerne så væsentligt, for Lee har ophævet sin kontrakt med AB, og i stedet har han skrevet under på en kontrakt med klubben Young Lions i Singapore.

- Det er et hold i den bedste række. De har et princip om at benytte U23-spillere, og det handler også for klubben om at udvikle landsholdsspillere. Jeg fylder 23 næste år, så jeg kan kun spille i Young Lions i et år, inden jeg skal videre, siger Lee til bold.dk.

- Det er helt sikkert mit mål at komme på landsholdet dernede, og det er også derfor, jeg er blevet tilknyttet den klub. Der har været andre klubber på banen, som jeg har takket nej til, for Young Lions er den klub, hvor der er størst chance for at komme til at spille landsholdsfodbold.

Benjamin Lee, der tidligere har repræsenteret Frem, B93 og Vanløse i dansk fodbold, holder nytår i Danmark, hvorefter turen går til Singapore.

houlind@bold.dk


Af Søren Houlind

11 kommentarer

korzika 13:39          
Er han i familie med Sy Lee?
Frederikil 13:40          
Håber da ikke AB har ophævet hans kontrakt gratis, selvom det desværre ville ligne AB, at lade endnu en god og talentfuld spiller gå gratis :(
pokalen 15:06          
Manden har dårligt spillet i efteråret. Selvfølgelig er han smuttet gratis!
Internazionale4everr!!! 15:49          
@korzika

Går ud fra, du mener Sydney Lee, og du kender vist godt selv svaret på det spørgsmål. Men hvis du ikke gør, så nej, Benjamin Lee har sit efternavn, fordi han rent faktisk har rødder i Singapore, hvorimod ham realitytossen (undskyld mig) selv har fundet på sit.

On topic: Endnu en spiller må forlade klubben. Trist, men forståeligt, set fra hans eget synspunkt. Det er ambitiøst at få prøvet sig af i Singapore, når nu man i AB, ikke har givet ham mange chancer, hvilket jeg synes er synd. Held og lykke fremover til Benjamin...
Milanista 16:04          
Han henviser ikke til sidney lee, men ham fra fristet på tv3..

Han har desuden lavet en sang, som helt sikkert vil gøre alle kede af det..
Milanista 16:04          
Han henviser ikke til sidney lee, men ham fra fristet på tv3..

Han har desuden lavet en sang, som helt sikkert vil gøre alle kede af det..

http://www.youtube.com/w…3KoD8qb_n94
Søndag 28. november
Lørdag 27. november