Luk

AB-spiller vil på Singapores landshold

| International | 4 kommentarer

Infoboks

FA 2000 - AB
2. Division (30/10)
Oddset 3,70 3,40 1,85

Benjamin Lees far er fra Singapore og efter en vellykket træningssamling, håber kantspilleren på en landsholdskarriere i Singapore.

I slutningen af sidste måned var AB’s Benjamin Lee i Singapore. Her fik han mulighed for at vise sig frem for de forskellige klubber i Singapore, som var repræsenteret ved de træninger, der var arrangeret på initiativ af fodboldforbundet i Singapore.

Det var Singapores serbiske landstræner, Radojko Avramovic, der stod for at træne de 26 spillere, der var hentet ind alverdens steder fra. 22-årige Lee imponerede landstræneren, der nu bejler til kantspilleren, hvis far er fra Singapore.

- Det var meget pædagogisk opdelt i forhold til spilletid. Jeg deltog i to af tre kampe og fik scoret i dem begge. Det var gode mål, så det gik rigtig godt personligt, siger Lee til bold.dk.

- Det var landstræneren, der trænede os, mens klubberne var ude at kigge til træning og kampe. Jeg har ikke hørt fra klubberne efterfølgende. Det er min agent, der tager sig af det.

- Jeg ved, at landstræneren kunne godt lide mig, og jeg har hørt, at de måske er interesseret i at tilknytte mig. Jeg kunne godt tænke mig at spille for Singapore, fortsætter Lee, der endnu ikke ved, om han også har lyst til en klubkarriere i Singapore.

- Det er ikke sikkert, at jeg tager ned og spiller for en klub i Singapore. Der er mange ting, der skal hænge sammen, men landsholdet synes jeg lyder rigtig interessant.

- Klubbernes niveau i Singapore svarer til det, man ser i 1. division. Det er en anden slags fodbold. Der bliver ikke slået en lang bold i løbet af 90 minutter, og det er slet ikke ligeså fysisk som i Danmark.

Selvom Lee ikke definitivt vil afvise, at han fortsætter i AB, så ligger det i kortene, at han forlader klubben i vinterpausen, da han ikke har formået at overbevise træner Kasper Kurland.

- Jeg er uønsket i klubben og har fået at vide, at jeg frit kan skifte. Jeg er ikke Kurlands type. De kanter, han spiller med, er lidt nogle andre typer end mig. Jeg er stærkest offensivt, lyder det fra Lee.

Benjamin Lees kontrakt med akademikerne udløber i sommeren 2012.

houlind@bold.dk


Af Søren Houlind
Onsdag 27. oktober
Tirsdag 26. oktober