LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

AC Horsens belønner André Bjerregaard

| Superligaen | 8 kommentarer
AC Horsens belønner André Bjerregaard
Foto: Benjamin Lybecker / bold.dk
AC Horsens har forlænget den eksisterende aftale med midtbanespilleren André Bjerregaard, så samarbejdet nu gælder frem til sommeren 2014.

André Bjerregaard var en del af efterårets U-trup i AC Horsens, hvor han gjorde en god figur, og siden har han været inde omkring A-truppen. Midtbanespilleren fik senest spilletid på klubbens førstehold, da det i søndag blev til en nulløsning ude mod Brøndby, og i det hele taget er der store forventninger til Bjerregaard.

Derfor er parterne nu blevet enige om at forlænge samarbejdet, så Bjerregaard tørner ud på Casa Arena frem til sommeren 2014.

- André Bjerregaard er en ung spiller, der har taget store skridt, mens han har været i AC Horsens. Han har nogle helt klare spidskompetencer med sin hurtighed, fysik og gennembrudsstyrke, men han har stadig meget at lære teknisk og taktisk. Der er dog ingen tvivl om, at vi tror på hans evner og han har leveret fine præstationer her i foråret, fortæller cheftræner Johnny Mølby til klubbens hjemmeside.

19-årige Bjerregaard havde oprindeligt kontrakt frem til sommer, men valgte altså at sætte sin autograf på en ny treårig aftale.

- Jeg har været rigtig glad for mit forår i klubben og det har været en kæmpe oplevelse for mig. Jeg kan mærke, at jeg har rykket mig på mange punkter og det har givet mig blod på tanden til at arbejde endnu hårdere, for jeg skal udvikle mig yderligere. Der er en god stemning i truppen og jeg glæder mig til at komme til træning hver eneste dag, lyder det.

André Bjerregaard fortæller afslutningsvis, at han på sigt har ambitioner om at bide sig fast i de gules startopstilling.

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Søren Houlind
Tirsdag 19. marts