LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

AC Horsens køber stærk stopper i FCF

| Danmark | 16 kommentarer
AC Horsens køber stærk stopper i FCF
Foto: AC Horsens
AC Horsens har styrket truppen med købet af den stærke midterforsvarer Mads Agesen fra FC Fredericia. 27-årige Agesen tiltræder øjeblikkeligt på en kontrakt, der løber frem til sommeren 2013.

Efter oprykningen til Superligaen ville AC Horsens forstærke sig i samtlige kæder, og missionen er nu fuldført for de gule. Det er nemlig lykkedes at købe den stærke stopper Mads Agesen fri af kontrakten med 1. divisionsklubben FC Fredericia.

- Vi har hentet en rigtig dygtig midterforsvarer. Mads Agesen er hovedstødsstærk, duelstærk og han har en stærk mentalitet. Han er en ledertype, der tager ansvar og han er manden, der har holdt sammen på FC Fredericias defensiv, siger cheftræner Johnny Mølby om indkøbet, mens Agesen selv glæder sig til at være AC Horsens-spiller frem til sommeren 2013.

- Jeg er rigtig glad for at skifte til AC Horsens. Det er et skridt opad i karrieren og det kommer på et godt tidspunkt, for jeg har aldrig været bedre end nu. Jeg har fået et positivt indtryk af klubben, som vi jo mødte i sidste sæson og man kunne mærke, at det i bund og grund var en Superligaklub trods nedrykningen. Mit kortsigtede mål med kontrakten er at få så meget spilletid som muligt og hjælpe klubben til at blive i Superligaen, og det langsigtede mål er at blive fast mand, selv om der er hård konkurrence om pladserne, fortæller Mads Agesen.

27-årige Mads Agesen skal allerede på træningsbanen med sine nye holdkammerater her til formiddag. Han kender en del spillere i truppen og har spillet sammen med Thomas Kortegaard i junior- og ynglingetiden i Thisted.

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Søren Houlind
Tirsdag 19. marts