LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

AC Horsens lejer kantspiller i Esbjerg

| Superligaen | 9 kommentarer
AC Horsens lejer kantspiller i Esbjerg
Foto: Jesper Poulsen/bold.dk

Infoboks

FC København - Esbjerg fB
Superligaen Mesterskabsspil (31/03)
bet365 1,28 5,50 10,00

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Advertisement
AC Horsens har tilknyttet Esbjergs Sebastian Andersen på en lejeaftale frem til sommer, Den 22-årige kantspiller har haft svært ved at få spilletid i Esbjerg.

Der er rift om de offensive pladser hos Esbjerg. Det har Sebastian Andersen måtte sande. Den tidligere HB Køge-spiller har dog opnået 19 kampe i de første i den blå og hvid-stribede trøje, men nu skal der høstes mere Superliga-erfaring i AC Horsens, der har lejet spilleren frem til sommer.

- AC Horsens gav de fleste modstandere kamp til stregen i efteråret og spillede en god gang fodbold, så det er selvfølgelig en super interessant klub for mig. Min ambition er at spille så meget som muligt og hvis jeg spiller op til mit niveau, så ser jeg gode muligheder for at få spilletid i AC Horsens, vurderer Sebastian Andersen til AC Horsens’ hjemmeside.

- Sebastian Andersen er en ung spiller med et stort potentiale, hvilket vi har set flere prøver på i denne sæson. Han er dygtig i en mod en-situationerne, har en god fysik og han er god til at sætte sine medspillere i scene, lyder det fra cheftræner Johnny Mølby.

Sebastian Andersen håber også, at han med sit skifte kan spille sig ind i den danske U21-varme.

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Søren Houlind

9 kommentarer

Villafan 10:04          
Kan godt være at S. Andersen ikke er fast mand i Esbjerg lige pt., men man risikere da at forstærke en konkurrent i nedrykningskampen, som man selv er en stor del af i år.

Mærkelig disposition.
BrøndbyifAllez 10:05          
Hæhæ. Sebastian Andersen forstærker ingen :-)
4-in-a-row 10:16          
Sebastian kunne godt tænkes at blive en lille forstærkning på en plads, hvor Kryger har spillet til tider og ikke altid været den stærkeste spiller. Det afhænger dog af, om SA kan holde et højt niveau.

Jeg ser det mere som en styrkelse af bredden og måske et håb om, han kan styrke start-11´eren, hvis Kryger er tiltænkt kantpladsen med fx Gil-Issey på toppen - jeg tror ikke, vi skal regne med Kebé.


Det skal også ses i den forlængelse, at vi er sårbare i forsvaret. Nøhr er også et svagt punkt på venstre back, og skal vi til at have Kortegaard ned på den plads, svækkes vi på midtbanen! Ligeledes hvis Lodberg skal spille Aug´s plads efter skiftet til Elfsborg.

Vi skal huske på, at kommende del af sæsonen bliver med mange midtugekampe, og bredden er derfor vigtigere end i starten.
EFB 4ever 10:20          
Hej

Ja det er ikke det med rønnebærene men, Sebastian dine fodbold mæssige kvaliteter vil jeg nu ikke savne, du holder desværre ikke superliganiveau.

Held og lykke i AC Horsens
Dahlsen 13:01          
@ Villafan

Enig, endnu en tåbelig disposition af OP/NES. Håber sq næsten han scorer det afgørende mål for Horsens, når de møder EFB.
BrøndbyifAllez 13:29          
Dahlsen - Hvorfor ? Han er jo ikke bedre end Rieks, Mehl, Smarason, Martin B, Nymann eller Ankersen. Vi har ikke brug for ham - sgu da fornuftigt at se om han ikke ville kunne udvikle sig lidt i Horsens. De gange han har fået chancen har han været elendig.
piben 17:08          
Hvad kan Sebastian Andersen som de talenter vi har i ACH nu, ikke kan?
De vandt trods alt efterårets gruppespil i reserveholds - turneringen suverent. Det gør man vel ikke uden at kunne spille fodbold?

Det virker lidt som man henter en spiller ind - for hvad?
Tirsdag 19. marts