LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

AC Horsens napper Viborg-profil

| Danmark | 22 kommentarer
AC Horsens napper Viborg-profil
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk
AC Horsens har skrevet kontrakt med den 19-årige midterforsvarer Alexander Juel Andersen. Han forlader Viborg, når aftalen med de grønne udløber til sommer.

AC Horsens har styrket truppen ved at hente den stærke midterforsvarer Alexander Juel Andersen, der i øjeblikket repræsenterer Viborg, hvor han har været anfører. Den 19-årige midterforsvarer tiltræder på Casa Arena til sommer på en kontrakt, der løber frem til juli 2015.

- Han er en rigtig spændende spiller med et stort potentiale og vi tror på, at vi kan gøre ham til en rigtig dygtig Superligaspiller. Selvom han er ung, så har han allerede prøvet mange ting og han virker meget moden af sin alder. Han er fodboldklog, læser spillet godt og er dygtig med bolden, fortæller AC Horsens-træner Johnny Mølby.

- Vi har fulgt Alexander Juel Andersen gennem lang tid. Han har trods sin unge alder spillet 60 kampe for Viborg og han er inde omkring U19-landsholdet, så vi glæder os til at få gavn af hans kvaliteter. Han går direkte ind i konkurrencen om en af de to pladser i midterforsvaret fra sommer og vi er rigtig glade for, at vi har tilknyttet ham på en lang aftale, fortæller sportsdirektør Jesper Hansen til AC Horsens’ hjemmeside.

Alexander Juel Andersen, der fylder 20 år senere på ugen, står foreløbig noteret for 25 U-landskampe.

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Søren Houlind

22 kommentarer

klausen78 11:15          
neeeeeeeeeeej. Hvordan fanden kan i sidde og sove og lade ham smutte! Fyr hele direktionsgangen, for det her er godt nok den største bommert i lang lang tid (ud af mange)
MrTheLiz 11:21          
Afløseren for Augustsson :-)
Eklund 11:22          
Mon ikke MJ og co. har forsøgt ihærdigt at forlænge. Men hvorfor pokker skulle spillere spilde deres talent i en klub som Viborg, der roder rundt i bunden af 1. div.?

Fuldt forståeligt at Alexander smutter, den næste bliver Kevin Mensah..
pedersen87 11:32          
super..
ærgeligt han først skifter til sommer!!
Midos 11:32          
meget muligt de roder rundt i bunden af tabellen, men potentialet for holdet er klart til mere! Mener også direktionen snart må vedkende sig sit ansvar klubbens udvikling i stedet for at fyre træner på træner.
Ratata 11:51          
Meget, meget spændende. Jeg glæder mig meget til at se ham i den gule trøje, og det eneste negative er da, at han ikke skifter allerede nu.
Eklund 11:52          
Enig i at klubben har et potentiale, men relistisk set, er klubben lige nu et blødt midterhold i 1. div. Og selvom klubben kommer med op omkring oprykning, vil Viborg i mange år fremover tilbringe en tilværelse som, i bedste fald, elevator hold mellem suppen og 1. div.

Alexander har regnet den ud og dermed set at Viborg ikke har en jordisk chance for oprykning, før tidligst om 3-4 år. Det kan han simpelthen ikke vente på og har derfor truffet et logisk og fornuftigt valg.

Viborg må sidde tilbage med følelsen af, at strategien om at tjene penge ved at udvikle egne talenter og SÆLGE dem, er ved at smuldre.

Alexander var det meste åbenlyse salgsobjekt og han er nu væk. Kenvin Mensha er næste i rækken, men virker ikke som en spiller der når sit fulde potentiale og er derfor ikke længere attraktiv for andre klubber.

Ser man på Viborgs satsning på egne talenter, så virker det, som jeg skrev, til at smuldre. Man har haft stor succes, hold med i de bedste rækker i alle årgange og spillere på u-landshold. Begge dele er nu ved at gå i opløsning, man har mistet liga status i den ene af rækkerne og det er et spørgsmål om tid før den næste liga licens også ryger. Samtidig har Viborg ingen spillere på de seneste U/16 og U/27 landshold og derfor ser fødekæden ud til at være brudt.

Salg af talenter skal være med til at finansiere den daglige satsning på talentarbejdet og uden de penge, så vil Viborg være tvunget til at trappe indsatsen ned..
Fredag 19. april
Torsdag 18. april