LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

AaB forlænger med teenagekomet

| Superligaen | 10 kommentarer
AaB forlænger med teenagekomet
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

Infoboks

Randers FC - AaB
Superligaen Pulje 2 (22/04)
bet365 2,30 3,50 2,87
NordicBet 2,40 3,55 2,80
Oddset 2,40 3,50 2,90
Stream Randers FC – AaB på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
AaB har forlænget aftalen med stortalentet Lucas Andersen, der trods sine kun 16 år er i gang med at spille sig ind på nordjydernes Superliga-mandskab. Aftalen løber indtil udgangen af 2013.

Trods sine blot 16 år har midtbanetalentet Lucas Andersen fået spilletid i tre kampe for AaB i dette forår, og nordjyderne har nu belønnet Andersens fremgang med en ny aftale, der løber frem til udgangen af 2013.

- Det er dejligt at have fået aftalen på plads med Lucas, hvis tidlige debut blot er en understregning af hans store potentiale. Efter sommerferien vil Lucas træningsmæssigt indgå på lige fod med de øvrige spillere i truppen, og vi spår ham en stor fremtid - ikke bare i AaB, men også i landsholdssammenhæng, siger sportsdirektør Lynge Jakobsen i en pressemeddelelse.

U17-landsholdsspilleren har svært ved at forstå sit tidlige gennembrud.

- Det er stadig mærkeligt at få lov til at spille sammen med mine forbilleder, og både selve kontrakten og dét at spille for AaB på Energi Nord Arena er en drøm, der går i opfyldelse. Jeg har stadig meget at lære, men jeg håber på mere og mere spilletid, og forhåbentlig kan jeg bidrage til, at vi overlever i Superligaen i denne sæson, siger Lucas Andersen.

Andersen fik både mod Lyngby og senest OB 45 minutter på banen som indskifter ved halv tid.

Stream Randers FC – AaB på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond
Lørdag 20. april
Fredag 19. april