LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

AaB henter amerikaner i januar

| International | 36 kommentarer
AaB henter amerikaner i januar
Den amerikanske landsholdsspiller Chris Rolfe skifter ved årsskiftet fra Chicago Fire til AaB på en treårig kontrakt. Rolfe kan spille på højrekanten eller i angrebet.

AaB nåede før transfervinduet lukkede at hente costaricanske Dennis Mashall, men det lykkedes ikke at få fat i amerikanske Chris Rolfe. Ifølge goal.com forsøgte nordjyderne sig ellers med et købstilbud til Rolfes klub, Chicago Fire, men det blev afvist.

Nordjyderne har imidlertid ikke opgivet Rolfe, tvært imod. AaB kan således her til aften meddele, at man har indgået en treårig kontrakt med den 26-årige amerikaner, som tiltræder ved årsskiftet.

- Chris Rolfe er en profil, der fra første dag kan forstærke os. Han er målfarlig, gennembrudsstærk og arbejder hårdt. Han dækker både pladsen på højre kant og i angrebet, og så har han efterhånden stor erfaring fra højt niveau, siger træner Magnus Pehrsson i en pressemeddelelse.

Rolfe har siden 2005 spillet i Chicago Fire, hvor det er blevet til 130 kampe og 38 mål. På det amerikanske landshold står offensivspilleren noteret for 10 kampe.

Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Jesper Helmin

36 kommentarer

DaveEricGrohl 00:08          
Han er nok købt ind til angrebet, det er der han har mest succes i USA. Klinisk foran mål, hurtig og med fin teknik. Han er dog lidt klejn i det, 1.73 høj.

Han skulle være signet direkte til start 11eren, ud fra hvad man kan læse.
Edinho 00:27          
Hehe, på det seneste har det sgu været svært at forholde sig til AaBs indkøb. Det er ikke mange af de nye spillere, jeg har set eller hørt om for den sags skyld. Kan være han er god, men ligefrem at kalde ham klinisk foran mål? Målstatistikken er altså ikke noget at råbe hurra for, og det høje niveau de snakker om, har jeg også lidt svært ved at få øje på. Men som jeg har sagt om flere af AaBs nyindkøbte spillere: Det bliver spændende at følge ham :-)
Marv 00:34          
Nu er den Amerikanske liga nu ikke så dårlig igen. Bliver spændene at se hvad det er for en fyr. Han lyder til at være en som afslutter en del. Håber han kommer til at banke nogle mål ind for AaB :)
DaveEricGrohl 00:35          
Nej det bliver spændende at se hvad han er for en, jeg læser blot med på de amerikanske forums. Han er blevet brugt på kanten/wing af træneren indenfor det sidste år, noget man har undret sig over i Chicago, noget han også selv har været utilfreds med.
Rune8800 00:36          
lottokuponer...

Forstår ikke filosofien i AAB, de har solgt en del spillere for pæne millionbeløb og kassen bugner vel stadig efter Champions League, men de køber ikke nogen kendte spillere. Enten som har gjort det godt i norden eller som tidligere har vist potentialet men nu samler støv på bænken ude i Europa.. Syntes ikke de udnytter deres muligheder godt nok.
auri12 00:46          
Deres seneste halvårsregnskab viser jo at de ikke har kassen til at købe dyre spillere, og derfor giver det fin mening at de i stedet satser på billige amerikanere.

Udfra de par videoer jeg lige har set ligner han i øvrigt Curth ganske voldsomt spillemæssigt, men ser da ud til at sparke fint med begge ben.
DaveEricGrohl 00:53          
Jeg er ikke sikker på han bliver en så billig lønpost, jeg tror MLS rates ret lavt blandt danskere, men det er nok ren uvidenhed, MLS er lige under den danske liga i niveau.
Fredag 15. februar