LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

AaB siger farvel til tvillinger

| Superligaen | 0 kommentarer
AaB siger farvel til tvillinger
Foto: Benjamin Lybecker / bold.dk

Infoboks

AaB - SønderjyskE
Superligaen Grundspil (22/02)
bet365 2,00 3,30 3,75
NordicBet 2,08 3,45 3,60
Oddset 2,05 3,45 3,70

Se alle kampe fra Europa League

Stream live på Eurosport Player 

Advertisement
De to brødre Casper og Jacob Nordstrøm får ikke forlænget deres kontrakter i AaB og forlader klubben ved årsskiftet.

I sommeren 2006 skrev AaB kontrakt med de talentfulde tvillinger Jacob og Casper Nordstrøm og et halvt år senere blev de sammen med Daniel Christensen og Emil Haucke rykket op førsteholdstruppen. Det er imidlertid slut nu. Brødrene får ikke forlænget deres kontrakter og forlader klubben til januar.

- Det står sådan til, at jeg ikke fortsætter i AaB. Jeg skal ud og finde en ny klub, men det er hovedsageligt min agent der står for det, siger Casper Nordstrøm til bold.dk.

- Jeg kunne godt tænke mig at spille noget 1. division. Nu har jeg spillet 2. division i et år, så jeg kunne godt tænke mig at rykke et niveau op, siger han.

Broderen Jacob Nordstrøm er lidt dårligere stillet. Han kæmper med en ankelskade, og førsteprioriteten er at blive den kvit.

- Jeg tager det lidt dag efter dag. Jeg må se om jeg kan få skaden til at gå over og komme i gang med at spille noget fodbold igen. Hvis det lykkes bliver det på et lidt lavere plan for at komme i gang igen og få nogle kampe i benene, siger Jacob Nordstrøm til bold.dk.

Jacob Nordstrøms genoptræning har længe gået lidt langsomt, men for tre uger siden fik han sprøjtet binyrebarkhormon ind i anklen og han afventer nu effekten af den behandling.

jakob@bold.dk

Se alle kampe fra Europa League Stream live på Eurosport Player 
Advertisement

Af Jakob Horn

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Torsdag 21. februar
Onsdag 20. februar