Luk

AaB-stopper forlænger til 2016

| 3F Superliga | 4 kommentarer
AaB-stopper forlænger til 2016
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

Infoboks

SønderjyskE - AaB
Superligaen Grundspil (27/10)
bet365 2,37 3,60 2,70
NordicBet 2,40 3,50 2,80
Oddset 2,50 3,45 2,75

20-årige Kasper Pedersen har forlænget sin aftale med AaB frem til sommeren 2016.

Kasper Pedersen debuterede for AaB i foråret med et mål i udekampen mod Silkeborg og siden har den unge forsvarsspiller fået endnu tre førsteholdskampe. Ingen i denne sæson, men samarbejdet er nu alligevel forlænget.

- Kasper er en klog og fysisk stærk midterforsvarer, som har udviklet sig til sagtens, at kunne begå sig på Superliga-niveau.

- Han er endnu et produkt af vores dygtige talentudvikling i AaB og vores samarbejde med klubberne i Nordjylland, og det er glædeligt, at Kaspers seriøsitet og hårde arbejde har båret frugt, hvorfor det er velfortjent, at han nu har opnået en ny kontrakt, siger sportschef Allan Gaarde til klubbens hjemmeside.

Stopperen glæder sig over sikkerheden, der følger med aftalen.

- Jeg er meget glad og ser forlængelsen som et udtryk for, at mit hårde arbejde har givet pote. Med den længerevarende kontrakt er mit fokus nu at gøre alt for at tage næste step i min udvikling, så jeg kan komme endnu tættere på en startplads i Superligaen, siger Kasper Pedersen.

Pedersens nye aftale gælder til sommeren 2016.


Af Mikael Blond

4 kommentarer

Marv 12:44          
Super :)

Så mangler vi lige at forlænge med Rasmus Thelander også. Så kan han overtage Lasse Nielsen´s plads når han desværre forlader os.

Så har vi Thelander - KEP og med Kasper Pedersen og Jakob Blåbjerg som backup og til fremtiden.
hamived 15:25          
Er ikke sikker på at det er en god idé Kasper , medmindre du bliver lejet ud, det er afgørende for dig at få kampe på højt niveau , og det er bestemt ikke ligegyldige reserveholds kampe.
Så kun godt hvis du snarest får markant flere kampe, på superligaholdet.
Marv 15:38          
Lasse Nielsen forlader snart AaB på grund af kontrakt udløb, så rykker han 1 plads tætter på førsteholds truppen, Aab er ikke en klub som kan havde en bred trup pga økonomien, så tror nok han vil få de kampe superliga kampe som skal til for at udvikle sig mere.
forzaDErøde 17:44          
Med mindre vi går ud og finder en billig centerforsvar i 1. Division, når Lasse tager afsted, så bliver Pedersen 3. Valg og der er så en håndfuld kampe i vente i løbet af en sæson. Glæder mig til at se hvad vi gør til sommer, Lasse ryger med 90% sikkerhed gratis, Kusk for sølle 4 millioner, og lejekontrakten med Jonsson ophører, da pengene er meget små, udebliver indkøbene nok, og så er vi vel ude og satse på næste ungdomsrækkes talenter i Pedersen, Bruhn og Spalvis. Tiden må vise om vores talenter kan slå til for 3. Årgang i træk.
Tirsdag 22. oktober
Mandag 21. oktober