Luk

AaB tester Øst-topscorer

| Danmark | 19 kommentarer
AaB tester Øst-topscorer
Foto: FC Helsingør

Infoboks

Holbæk - FC Helsingør
2. Division Gruppe 1 (20/10)
bet365 8,50 5,00 1,30
NordicBet 7,15 5,25 1,32
Oddset 7,20 4,90 1,33

Helsingørs bomber Jonathan Nielsen skal i denne uge på besøg i Superliga-klubben AaB.

Jonathan Nielsens 22 mål for FC Helsingør i denne sæson rakte lige nøjagtigt ikke til oprykning, men de er ikke gået ubemærket hen længere oppe i systemet.

AaB har således inviteret Øst-topscoreren til prøvetræning.

- Jeg er blevet inviteret op til AaB i slutningen af denne uge for at se på forholdene og træne med et Superligahold. Det er sindssygt spændende, og jeg er meget stolt over at få tilbuddet. Det er en stor cadeau i sig selv, uanset hvad der så kommer til at ske, siger Nielsen til Helsingør Dagblad.

22-årige Nielsen understreger, at han gerne bliver fuldtidsprofessionel, hvis chancen byder sig.


Af Mikael Blond

19 kommentarer

Fifflaren 09:03          
Billig i drift, men jeg ser hellere der bliver kastet guldmønter efter en etableret angrebsprofil. Det burde være muligt efter salg af Helenius. Curth har ganske simpelt ikke niveauet.
ToonInStoke 09:46          
Enig, tror dog heller ikke at man ser Nielsen som Helenius´ afløser...
Fifflaren 10:01          
Naturligvis, men hvis denne spiller får en kontrakt, har man jo både Nielsen, Søren F., Curth, Rolf Toft, Spalvis, og så er der ikke plads til et nyindkøb.

Jeg går ud fra Spalvis skal spille med førsteholdet i næste sæson.
Mati-Gol 10:48          
En stor, fysisk stærk angriber, som dog også er god med fødderne og har et godt blik for sine medspillere. Superligaen er selvfølgelig noget helt andet end 2. division, men AaB har jo før vist sig gode til at udvikle offensive spillere og spillere fra lavere divisioner eller mindre ligaer, og han er jo stadig forholdsvis ung.

Har desværre været lidt uskarp i slutningen af sæsonen og har derfor hovedsageligt scoret sine mål fra straffesparkspletten her til sidst i sæsonen, men ellers har han været skarp og har udviklet sig enormt her det sidste 1½ år.
hbtk 11:00          
Det er selvfølgelig smigrende når en sas ligaklub indbyder til en prøvetræning, og mere bliver det nok heller ikke til. Springet fra 2. division og til at være angriber i den bedste række er enormt, så jeg syntes han skulle prøve sine evner af i 1. division først. Og da han allerede ved hvor målene står på kæmpernes arena :-) vil vil nyoprykkede Hvisovre være en godt springbræt hvis han på et tidspunkt får lyst til at spille i den bedste række.
pokalen 11:08          
Han har været forbi AB for et stykke tid siden, uden større held.
2. Division er meget anderledes fra 1. Division, og endnu mere fra Superligaen.
Mati-Gol 12:07          
Det er jo også helt usandsynligt, at han skulle have udviklet sig siden han var i AB.
Lørdag 19. oktober