LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Åslund: Sker ting der ikke burde ske i VFF

| Superligaen | 4 kommentarer
Åslund: Sker ting der ikke burde ske i VFF
Foto: Benjamin Lybecker / bold.dk

Infoboks

Hobro - Viborg
Superligaen Playoff (30/05)
bet365 2,30 3,25 3,10

Se AGF - Randers FC 

Live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement

Martin Åslund forlader Viborg, når hans kontrakt med klubben ved årsskiftet udløber. Han ønsker ikke at blive i klubben.

Meget et galt i Viborg for tiden. Længe har kritikken været rettet mod træner Anders Linderoth, men efter at han og Tommy Møller Nielsen sidste fredag blev fyret, er en del af kritikken ført videre til klubbens ledelse.

Netop den megen virak i klubben er årsagen til, at svenske Martin Åslund, der tidligere har været en af klubbens bærende kræfter, forlader Viborg, når hans kontrakt ved årsskiftet udløber. En forlængelse er udelukket.

- Ja, det er det. Der er sket for mange ting i den klub. Jeg vil ikke blive i klubben, og jeg tror heller ikke at de vil have, at jeg bliver. Der er sket mange ting som ikke burde ske i en fodboldklub, siger Martin Åslund, uden at ville uddybe nærmere, til bold.dk.

Den megen ballade udenfor banen har betydet, at spillerne har haft svært ved at vokse med opgaven, hvilket har resulteret i en placering under nedrykningsstregen.

- Det er ikke en god situation for en spiller. Det er svært som spiller at udvikle sig, når der sker så meget, der er mange ting som ikke fungerer i klubben, siger Åslund.

31-årige Martin Åslund ønsker ikke at kommentere eventuel interesse fra andre klubber.

jesper@bold.dk

Se AGF - Randers FC  Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Jesper Helmin
Søndag 26. maj