Luk

Abramovichs ven overtager Mourinhos sæde

| Premier League | 2 kommentarer
Abramovichs ven overtager Mourinhos sæde

Chelsea har planer om at lade israeleren Avram Grant tage over for Jose Mourinho i klubben. Grant har blandt andet siddet i bestyrelsen i Chelsea og er en personlig ven af Roman Abramovich.

Jose Mourinho og Chelsea stoppede i går deres samarbejde, men allerede i dag ser efterfølgeren ud til at være på plads. Der er ifølge BBC tale om klubejer Roman Abramovichs personlige ven israeleren Avram Grant, som indtil nu har siddet i bestyrelsen i klubben.

51-årige Grant har stor trænererfaring og har blandt andet stået i spidsen for Maccabi Tel-Aviv og Maccabi Haifa, ligesom han var tæt på at føre det israelske landshold VM-slutrunden i 2006. Derfor var det heller ikke med Mourinhos gode vilje, at han kom til klubben denne sommer, og portugiseren forlangte, at Grant ikke måtte blande sig i hans dispositioner omkring holdet.

Grant kom til Chelsea efter en periode hos Portsmouth, hvor han besad jobbet som teknisk direktør, men kan altså, ifølge BBC, nu se frem til endnu en gang at trække i træner-tøjet. Israeleren vil få Steve Clarke som assistent på trænerbænken.

Se Superliga, Europa League og landsholdet Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Kasper Nielsen
Lørdag 20. juli
Fredag 19. juli