LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Adis FCK-debut overholdt DBU’s regler

| Superligaen | 74 kommentarer
Adis FCK-debut overholdt DBU’s regler
Foto: FC København

Infoboks

FC København - OB
Superligaen Mesterskabsspil (28/04)
bet365 1,55 3,80 6,00
NordicBet 1,62 4,05 5,55
Oddset 1,58 4,10 5,90
FC København gav i går Fanendo Adi debut, selvom han ikke havde arbejds- og opholdstilladelse. Det kan DBU ikke gøre noget ved, da spillercertifikatet er på plads.

FC Københavns Fanendo Adi debuterede i går for løverne og fejrede det med hovedstødsmålet, der var med til at sikre 1-1 mod FC Vestsjælland.

Men den nigerianske angriber havde hverken arbejds- eller opholdstilladelse. DBU kan ikke gøre noget ved det, da spillercertifikatet var på plads.

- Det eneste, vi kigger på og har ansvar for, er, om klubben har fået spillercertifikatet på den pågældende spiller. Og det har FC København. Alt det juridiske omkring arbejds- og opholdstilladelse er en sag mellem myndighederne og klubben, siger turneringsleder i DBU, Henrik Andersen, til Ekstra Bladet.

Dermed vanker der ingen sportslig sanktion til FCK.

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Kristian Anker-Møller

73 kommentarer

girty 10:46          
Old news

FCK

BIF

Rules no.1 is avaliable

The rest :

Well, use your imagination
XorpiZ 10:49          
Jeg har læst dit indlæg et par gange, og det giver absolut ingen mening.

"FCK/BIF. Regler nummer 1 er tilgængelig. Resten: Brug jeres fantasi".

Det lyder som noget Google Translate..
sinned1976 10:50          
Gad vide hvad Udlændingestyrelsen vil sige til dette hvis de læser dette regelbrud. For regelbrud er det, ikke på DBU, men på de danske arbejdsregler.
Mon der overhovedet er en eneste sportsjournalist der har tænkt sig at ringe til dem, for at få noget klarhed over konsekvenserne ?!

Nu kender jeg flere tilflyttere som får job, og de får at vide, at hvis de arbejder uden opholds/arbejdstilladelsen er givet, risikerer de med stor sandsynlighed et afslag.

Nu er det sådan at de interne regler siger, hvis en arbejdskontrakt "US" skal vurdere, og lønnen pr år er mere en ca 360.000 dkk, vil tilladelsen gå glat igennem, for selvfølgelig vil Danmark gerne have højtlønnede ind i landet.

Selvom jeg altid har set "US" som en EKSTREMT 4-kantet styrelse, så er mit gæt, at der intet sker, tilladelsen kommer, og FCK får højst en løftet finger fra "US".

-dj-
Lorentzen 10:50          
Det er jo helt fint. De har ikke overtræde DBUs regler ergo kan DBU ikke straffe dem.

Det ville gælde alle hold.

Man kan så undre sig over at DBU giver spil tilladelse når man ikke har arbejd- og opholdstilladelse. De burde vente til det er afklaret eller give det på betingelse af.
ZS Zrojde 10:56          
Jeg fatter det ikk, i England kan en spiller uden arbejdes tilladelse og ophold ikke spille, men i lille DK er det helt ok ?? Hvad siger UEFA regler ? Og hvis jeg vil ansætte en negermand så skal han da have arbejds og opholds tilladelse ik ?
Dybt umoralsk og total forkert af FCK
pibbles|FCBayern 11:11          
Det er vel lige så meget DBU som det er FCK? Hvis FCK ikke overtræder DBU´s regler, så er det da i orden man bruger spilleren.
applause 11:17          
Det er vel lige så meget DBU som det er FCK? Hvis FCK ikke overtræder DBU´s regler, så er det da i orden man bruger spilleren.
For det er i orden at bryde landets love og regler?
Torsdag 25. april
Onsdag 24. april