LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Agesen: Mildest talt et mareridt

| Superligaen Grundspil | 1 kommentar
Agesen: Mildest talt et mareridt
Foto: AC Horsens

Infoboks

AC Horsens - SønderjyskE
Superliga Nedrykning, Gruppe 1 (21/04)
bet365 3,00 3,20 2,40
NordicBet 2,95 3,15 2,50
Oddset 2,90 3,20 2,55

Se Everton - Manchester United

Stream live på Eurosport Player 

 

Advertisement
Advertisement
Horsens-stopperen Mads Agesen ser tilbage på et meget blandet efterår, hvor han personligt har været helt væk samtidigt med holdet har præsteret.

Mads Agesen fik ødelagt sit efterår på grund af en knæskade, og derfor ser den 28-årige Horsens-stopper da også tilbage på sidste halvdel af 2011 med meget blandede følelser.

- Personligt har det jo mildest talt været et mareridt og jeg har aldrig oplevet noget lignende. Jeg har tilbragt meget tid i et fitnesscenter, og det eneste man hver dag ønsker at stå op til er at gå på træningsbanen og kunne give sig 100 procent. Men ser frem til forhåbentligt at kunne starte op med de andre holdkammerater efter nytår, siger Agesen til klubbens hjemmeside og tilføjer:

- Mht. holdets præstation så er det til UG + kryds og slange. Når man ser på vores trups bredde og de skader vi har haft undervejs, så er det et imponerende efterår gutterne har leveret. En nuværende 4. plads og semifinale i pokalen siger vel det hele.

Agesen knokler fortsat hårdt på i jagten på comeback, og han er nu så langt, at han har ambitioner om at få minutter på banen, når østjyderne i februar drager på træningslejr i Tyrkiet.

Se Everton - Manchester United Stream live på Eurosport Player   
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond
Søndag 21. april
Lørdag 20. april