LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Agesen efter brud: Tre ugers ro og maske

| Superligaen | 0 kommentarer
Agesen efter brud: Tre ugers ro og maske
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

Infoboks

SønderjyskE - AC Horsens
Superligaen Pulje 1 (31/03)
bet365 2,15 3,50 3,30
NordicBet 2,21 3,40 3,30
Oddset 2,05 3,45 3,60
Stream AC Horsens – Vejle Boldklub på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
AC Horsens' Mads Agesen er sluppet billigt og undgår operation efter sit kæbebrud. Om tre uger skulle han være tilbage og det formentligt med en maske.

Godt et kvarters tid nåede Mads Agesen blot i weekendens kamp mod OB, inden han måtte lade sig udskifte. Kæben er brækket, og Agesen frygtede indtil dagens besøg hos en specialist både operation og en kedelig afslutning på karrieren i AC Horsens.

Men så slemt er det heldigvis ikke gået.

- Jeg må ikke lave noget de næste tre ugers tid. Derefter kan jeg måske spille igen, men det bliver så med en eller anden form for maske. Hvis bruddene ikke er helet ordentligt, kan det tage lidt længere, men det har jeg nu næppe tålmodighed til, siger Agesen til bold.dk og tilføjer:

- Jeg blev lidt bange, da de begyndte at snakke om en operation. Jeg kunne godt selv lægge seks uger plus genoptræning sammen og regne mig frem til, at så nok var slut i Horsens. Men sådan gik det ikke, så det er jo gode nyheder. Men omvendt er det også surt at holde skulle holde pause nu.

Agesen benyttede onsdag Twitter til at lufte sine frustrationer over situationen og skrev blandt andet 'Tak for lort Marcus P!!' med henvisning til den norske OB-angriber, som han stødte sammen med. Et tweet, der visse steder blev tolket lige lovligt drastisk.

- Jeg synes jo ikke, jeg langer ud efter Marcus Pedersen. Jeg har på intet tidspunkt været sur på ham eller bebrejdet ham noget. Det er blevet kørt alt for hårdt op. Det var ment i sjov, men næste gang må jeg huske at erstatte de to udråbstegn med en smiley i stedet for, siger Agesen.

Agesen, der til sommer skifter til Randers FC, har pådraget sig tre brud - et på kæbeledet og to på kindbenet.

mikael@bold.dk

Stream AC Horsens – Vejle Boldklub på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Lørdag 23. marts
Fredag 22. marts