LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Akharraz: Et øjebliks frustration

| Superligaen | 32 kommentarer
Akharraz: Et øjebliks frustration
Foto: Jesper Zacho / agffanclubfoto

Infoboks

AGF - Vejle Boldklub
Superligaen Pulje 1 (01/04)
bet365 1,80 3,60 4,50
NordicBet 1,82 3,85 4,20
Oddset 1,72 3,70 4,90

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Advertisement
Osama Akharraz fortryder sit utilfredse tweet tidligere på dagen. Han forklarer, at han ikke helt føler, at han har fået anerkendelse nok.

Tidligere i dag ytrede Osama Akharraz en yderst utilfreds holdning på Twitter. Han følte sig ikke værdsat i AGF, og var derfor smuttet til København. Nu giver offensivspilleren sin forklaring på AGF's hjemmeside.

- Det er vigtigt for mig at få at vide, når jeg gør det godt. Jeg har haft det lidt svært rent fodboldmæssigt i en periode, men i går synes jeg, at jeg spillede en god kamp, og jeg føler måske ikke helt, at jeg har fået den anerkendelse og feedback, jeg har brug for, siger Osama Akharraz til AGF's hjemmeside.

- Det var skrevet i et øjebliks frustration, og her bagefter fortryder jeg, at jeg trak det så skarpt op. Men der var altså tale om nogle frustrationer, jeg skulle ud med. Det har jeg fået nu, og nu gælder det om at kigge fremad, siger han.

Osama Akharraz scorede så sent som i weekenden den afgørende scoring, da AGF slog OB med 2-1.

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Morten Top

32 kommentarer

AltidHvid 15:43          
Jamen, Osama, du spillede en fin kamp og lavede et fint mål. Ind imellem spiller du dårlige kampe...men du spiller for et af de bedre hold og du bliver godt betalt for at yde dit bedste. Du får sikkert den ros fra trænerstaben og holdspillere, som du fortjener....hvis du spiller en mindre god kamp ved du det godt. Og du ved det også godt selv, når du spiller en god.
Var det ikke en idé, hvis du liiiige lukkede den Twitter-profil??
Bounce 15:43          
Opførsel der sjældent ses i folkeskolen....
Tbh-dk 15:44          
Jeg synes, at han skal kigge på den glæde, som hans holdkammerater udtrykte over for ham umiddelbart efter scoringen. Og derefter indse, at til dagligdags er vi danskere nogle værre stivstikkere:)
MLU88 15:48          
jeg er vild med Osamas spillestil, men han skal fandme nosse sig sammen, og agere professionelt...
WeyOh 15:48          
Det var vel bare ´dagligdag´ igen dagen efter sejren, også mærkede han ikke rigtig nogen ros fra staben og holdkammeraterne.

Jeg synes det er blevet for normalt, at spillere udtrykker frustration på Twitter og minuttet efter undskylder de nede på deres knæ.
Kevin the King 15:49          
Osaman... Hele Danmark elsker dig. Mere end nogen anden. Du er den største profil i AGF, ja, vel endda den største profil i hele Superligaen. Du er endda hottere end Justin.
Boldfan.dk 15:49          
Han burde få forbud for twitter
Torsdag 21. marts