LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Akharraz vil sælges til sommer

| Superligaen | 19 kommentarer
Akharraz vil sælges til sommer
Foto: DK Sportsfoto

Infoboks

AGF - Vejle Boldklub
Superligaen Pulje 1 (01/04)
bet365 1,80 3,60 4,50
NordicBet 1,82 3,85 4,20
Oddset 1,72 3,70 4,90

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Advertisement
Osama Akharraz er formentlig i gang med sin sidste periode i AGF. Kantspilleren vil sælges til en udenlandsk klub til sommer.

I januar 2012 skiftede Osama Akharraz fra Brøndby til AGF på en treårig kontrakt. Nu tyder en hel del på, at den driblestærke kantspiller igen står over for et klubskifte. 23-årige Akharraz vil nemlig prøve sit talent af i udlandet, og det må gerne ske allerede til sommer, hvis man spørger hovedpersonen.

- Jeg skal helt klart ud på et tidspunkt, og jeg satser på, at jeg kan komme af sted til sommer. Det er der ikke nogen tvivl om. Der vil jeg have et halvt år tilbage af min kontrakt, og det vil være sidste mulighed for AGF for at få lidt mønter for mig, siger Akharraz til bold.dk..

- Det er det, jeg håber på, og jeg ved, at der er nogle muligheder i udlandet til sommer. Hvor det nærmere bestemt er, behøver jeg ikke at komme ind på, tilføjer han.

Akharraz føler altså, at det vil være et nærliggende med et sommerskifte.

- Det er oplagt (med et sommersalg, red.), da der kun vil være et halvt år tilbage af min kontrakt., og så er det også et passende tidspunkt at komme af sted med den alder, jeg har.

Med de kommentarer fra Akharraz, hvis agent har snakket med AGF's sportsdirektør Brian Steen Nielsen om tingenes tilstand, kan det ikke komme som en overraskelse, at det ikke er i Akharraz' planer at forlænge samarbejdet med AGF.

- Nej, det er det ikke umiddelbart. Man ved selvfølgelig aldrig, hvad der sker i fodbold, men jeg tror, jeg er i gang med min sidste periode i AGF. Det er dog ikke noget, jeg har lagt mig 100 procent fast på.

Osama Akharraz nettede fire gange for AGF i Superligaen i efteråret.

houlind@bold.dk

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Søren Houlind

19 kommentarer

titus_BIF 13:40          
kom så Dortmund, det må være noget for jer med sådan en talent
ulricht 14:02          
Det er vel helt fair, at han tænker sådan. Men om det er en fornuftig strategi at melde det ud sådan, kan man godt diskutere. Normalt plejer spillerne at lade deres agenter lægge åbne ansøgninger ud, så spillerne kan holde sig i baggrunden og koncentrere sig om at gøre det godt.

Det virker som det rette tidspunkt for Akharraz at ville ud, og AGF vil sikkert gerne have lidt skillinger for ham. Men skulle han blive i DK, ville han med fordel kunne vælge Aarhus, hvor han er en etableret stjerne. Tror dog at han gerne snart vil hjem til Sjælland, så BIF og FCN ville være hans foretrukne.

Jeg vil savne ham i AGF, når tiden kommer. Men jeg vil ikke savne hans lidt umodne væsen og ukloge eksterne kommunikation.
kewell10 14:04          
Jeg kan ikke helt finde ud af, om jeg synes det er forfriskende, med så stor tro på egne evner, eller en anelse irriterende.

Jeg vælger den positive tilgang og håber Akharraz kan finde sig en fornuftig udenlandsk klub.
Han er en god Superliga spiller, men heller ikke meget mere end det.
På hans gode dage, er han en klar profil, men han har alt for mange udfald.
Så bliver han stabil, så hans store kampe bliver mere normen eller undtagelsen, så kan han sagtens komme udenlands.
Ellers tvivler jeg.
Dog er en bund-/midterklub i Holland jo altid en mulighed.
Homer5000 14:08          
Men skulle han blive i DK, ville han med fordel kunne vælge Aarhus, hvor han er en etableret stjerne

Mageløst.. Hvis det er et bud på en "etableret stjerne", så er agf i større problemer end godt er. Så måske man forstår ham, hvis han ikke vil med en tur i 1. division..
Titi81 14:09          
Titus: Håber det er for sjov, ellers har du da drukket af natpotten:-) Stjarnan er nok mere hans niveau.. Hvis talentet kunne leve op til egoet, var hans en guds gave til fodbolden.
freakysidekick 14:15          
Tror ikke mentaliteten er til det, der kræves bare meget mere af udlændinge i en klub end fra det lokale ros og jeg kan godt tvivle om han har hvad der skal til for at leve som udlandsprofessionel.
MSI 14:19          
Titi,

Som FCK´er må du vel kunne huske et par eksempler på danske spillere, som også havde store ambitioner, men som floppede totalt og måtte vende hjem til de trygge rammer på Østerbro for at få gang i deres karrierer igen...? Dem er der vist nok et par stykker af.
Torsdag 21. marts