LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Albæk vil gerne sælges

| Superligaen | 11 kommentarer
Albæk vil gerne sælges
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

Infoboks

FC Midtjylland - FC Nordsjælland
Superligaen Mesterskabsspil (30/03)
bet365 1,50 4,50 5,75
NordicBet 1,55 4,65 5,45
Oddset 1,55 4,00 6,20
Stream Esbjerg fB – FC Midtjylland på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
FC Midtjylland-profilen Mads Albæk har halvandet år tilbage af sin kontrakt, og da han gerne vil sikre klubben nogle penge, har han travlt med at blive solgt.

Mads Albæk har tidligere meldt sig klar til at komme videre i karrieren, og i FC Midtjylland er man også åben for et salg. Og skal der penge i kassen, skal man ikke vente for længe, for FCM-profilen har snart kontraktudløb.

- Jeg har halvandet år tilbage, og som sagt er mit mål at blive solgt, så jeg kan give nogle penge tilbage til klubben. Nu er mine transferrettigheder jo blevet solgt, så jeg har givet lidt penge tilbage, men det føles først rigtigt den dag, jeg bliver solgt til en anden klub, siger Mads Albæk til bold.dk.

- Jeg er også lidt presset med min kontraktlængde, så jeg vil rigtig gerne blive solgt. Om det skal være nu eller til sommer, det er jeg ikke selv herre over, siger han.

Albæk påpeger samtidig, at der også er forskel på, om man skifter klub i januar eller venter til efter sæsonen.

- Der er både fordele og ulemper. Hvis man rykker nu i januar, kommer man ind i en trup, der er sammentømret og måske har en træner, der har lagt sig fast. Men så kan man bruge det første halve år på at lære byen, sproget og holdet at kende. Så er man skarp til sommeren, siger Albæk.

Mads Albæk er i øjeblikket med ligalandsholdet i Arizona. Den tur slutter først 31. januar, men skulle der ske noget på transfermarkedet inden da, er midtbanespilleren klar til at flyve hjem før tid.

morten@bold.dk

Stream Esbjerg fB – FC Midtjylland på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Morten Top

11 kommentarer

fussball-lover 09:11          
Kender ham ikke....men er der ikke vildt mange artikler om ham hele tiden? :)
NeedNoName 10:20          
Han er såmænd bare en af Suppens største talenter og har været det i nogle år...
KongSM 10:28          
Han er piv dygtig og tilmed utrolig sympatisk. Har gået i klasse med ham på handelsskolen og han har udviklet sig helt vanvittigt inden for det sidste års tid.
fussball-lover 10:55          
okay fedt nok :)
To Madeira 11:48          
"Jeg har halvandet år tilbage, og som sagt er mit mål at blive solgt, så jeg kan give nogle penge tilbage til klubben"

Ja det er da derfor du vil sælges Mads... For klubbens skyld! Latterlig retorik...
RedPoppy 12:47          
Ja det er da derfor du vil sælges Mads... For klubbens skyld! Latterlig retorik...
Og hvad hvis det faktisk ER sandt? Jeg mener der findes faktisk folk med klubfølelse, og hvis jeg havde Mads Albæks talent, og enorm klubfølelse ville jeg tænke på samme måde.
Scully 13:07          
Han er såmænd bare en af Suppens største talenter og har været det i nogle år...
Øøhh.. Arrh okay. Du har selvfølgelig ret i at han måske er en af SUPPENS bedste talenter, men det siger da heller ikke ret meget? Hvis han var så god, så var han nok allerede blevet solgt, tror du ikke? :) De gode talenter får bare ikke lov til at rende rundt i Danmark så længe? Fact! Se på Fischer, Eriksen, Lucas Andersen, Pierre-Emil osv. Alle spillere, der uden tvivl kommer til at være på fremtidens A-landshold. Albæk havde svært nok ved at komme på ligalandsholdet :0)
Søndag 24. marts
Lørdag 23. marts