LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Albers har skrevet under i Vejle

| NordicBet Liga | 7 kommentarer
Albers har skrevet under i Vejle
Foto: Vejle
Vejle har købt den 20-årige angriber Andreas Albers Nielsen i 1. divisionsklubben Skive IK. Den unge angriber har skrevet under på en aftale, der løber to et halvt år frem.

Som bold.dk tidligere har berettet, så fortsætter 20-årige Andreas Albers Nielsen sin karriere i Vejle. Angriberen forlader dermed Skive, og nu kan VB oplyse, at angriberen har sat sin autograf på en kontrakt, der gælder frem til sommeren 2013.

- Jeg har sagt ja til Vejle Boldklub, fordi det på mange punkter er et skridt opad for mig. Jeg får mulighed for at spille fodbold på fuldtid, og Vejle Boldklub har de resurser, som kan gøre mig til en bedre fodboldspiller. Aftalen er en stor chance for mig, fordi jeg får mulighed for at se, hvor langt talentet rækker, siger Andreas Albers Nielsen i en pressemeddelelse.

- Andreas Albers Nielsen er en fysisk stærk angriber. Vi har set, at han i Skive har udviklet sit spil med fødderne. Den udvikling er vi overbeviste om, at han kan fortsætte i Vejle Boldklub. Andreas Albers Nielsen har fået en god fodboldopdragelse i Skive IK. Den skal vi bygge videre på, så Andreas Albers Nielsen bliver endnu bedre. Jeg vil gerne rose Skive IK få et utrolig godt forhandlingsmiljø i forbindelse med aftalen, siger Vejles chefscout, Lars Bach, om nyerhvervelsen.

I efteråret nettede Andreas Albers Nielsen fire gange for skibonitterne i Danmarks næstbedste række.

Stream Vejle Boldklub – SønderjyskE på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Søren Houlind
Søndag 24. marts
Lørdag 23. marts