Luk

Allan O. bliver sjette Allsvenskan-dansker

| Allsvenskan | 0 kommentarer

Infoboks

IFK Mariehamn - FC Lahti
Veikkausliiga Nedrykning Gruppe (27/10)
Oddset 1,77 3,65 4,10
bet365 1,75 3,80 4,33

Allan Olesen har skrevet en etårig aftale med option på endnu et år med Åtvidabergs FF. Dermed er der nu seks danskere på kontrakt i Allsvenskan.

Den bedste svenske række, Allsvenskan, er blevet endnu en dansker rigere. Den tidligere Brøndby, FCN- og Randers FC-back Allan Olesen har således lavet en aftale med Åtvidabergs FF.

- Jeg har lige underskrevet kontrakten. Den er på et år med option på endnu et år for begge parter. Så hvis vi er tilfredse efter første sæson, så er aftalen for anden sæson på plads allerede, siger 29-årige Olesen til bold.dk.

Når han engang får debut kan den humørfyldte back dermed prale af at have spillet i den bedste række i både Danmark, Norge, Sverige og Finland. Han har således også været hos norske Haugesund og forlader altså nu finske Mariehamn.

- Jeg kunne jo lige så godt tage endnu et nordisk land med, når nu jeg havde mulighed, griner Olesen og fortsætter:

- Det er et skridt op for mig, og jeg regner med at komme til at spille. De har en ung og talentfuld mand på højreback-pladsen allerede, men de ville gerne have lidt rutine ind også, så jeg håber på at få lov at spille lidt også. Målsætningen er at overleve, men holdet er talentfuld, så jeg tror da godt, vi kan overraske lidt.

Med Olesens skifte til Åtvidabergs FF er der nu seks danskere på kontrakt i Allsvenskan. Kevin Stuhr-Ellegaard i Elfsborg og Ulrich Vinzents i Malmö FF samt Djurgården-trioen Kasper Jensen, Peter Nymann og Marc Pedersen fuldfører sekstetten.

mikael@bold.dk


Af Mikael Blond
Tirsdag 26. oktober