Luk

Arrangør af falsk Togo-kamp suspenderet

| Asian Cup | 6 kommentarer

Infoboks

Den togolesiske agent, der var med til at arrangere den falske venskabskamp mod Bahrain, viser sig nu at være den tidligere landstræner for Togo, Tchanile Bana. Han er nu suspenderet i tre år.

I kølvandet på den meget mystiske kamp mellem Bahrain og et falsk Togo-hold for et par uger siden, har det togolesiske fodbold forbund valgt at suspendere arrangøren af kampen, den tidligere landstræner for Togo, Tchanile Bana, i tre år.

I forvejen var Bana blevet idømt to års karantæne efter en falsk kamp mellem, hvad der udgav sig for at være Togos landshold og Egypten i juli måned.

- Organiseringen, forberedelsen og overvågningen af kampen blev udført af Tchanile Bana, uden tilladelse, hedder det i en udtalelse fra det togolesiske fodbold forbund, ifølge BBC.

Efter kampen udtalte landstræneren for Bahrain, Josef Hickersberger, at hans hold ikke kunne bruge kampen mod de falske landsholdsspillere fra Togo til noget op til de Vest-Asiatiske mesterskaber. En begivenhed der starter 24. september.

- De var ikke i form til at spille 90 minutter - det var en meget kedelig kamp, sagde Hickersberger efterfølgende til gulfnews.com

Bana var landstræner for Togo fra 2000 til 2004.


Af Mads Hagelskjær
Onsdag 8. december