LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Aslam i smertehelvede

| Superligaen Grundspil | 8 kommentarer
Aslam i smertehelvede
Foto: Jesper Poulsen/bold.dk

Infoboks

AC Horsens - SønderjyskE
Superliga Nedrykning, Gruppe 1 (21/04)
bet365 3,00 3,20 2,40
NordicBet 2,95 3,15 2,50
Oddset 2,90 3,20 2,55

Se Everton - Manchester United

Stream live på Eurosport Player 

 

Advertisement
Advertisement
AC Horsens' forsvarsspiller Nabil Aslam faldt uheldigt ned på sin skulder mod FC Midtjylland. I bedste fald ventes det at skulderen er slået af led.

Ikke nok med at AC Horsens i dag tabte hjemme til FC Midtjylland, man måtte også udskifte en skadet Nabil Aslam i slutminutterne. Skadens omfang er endnu ikke fastslået, men timer efter kampen har Aslam stadig voldsomme smerter.

- Jeg var i en duel med Salami, og faldt så forkert ned på min skulder. Efterfølgende prøver jeg at løbe videre, men jeg har så store smerter, at jeg ikke kan løbe, siger Aslam til bold.dk.

- Jeg har været på sygehuset for at blive tjekket, og de sagde at min skulder var gået af led, men de havde så travlt, at jeg ikke kunne komme til røntgen i dag. Det skal jeg først have taget onsdag, hvorefter vi kan se, om der er sket mere.

Aslam er nu igen hjemme med en slynge om armen, og der er ikke udsigt til megen søvn i nat.

- Jeg har lige så mange smerter nu, som jeg havde lige da det var sket. Det bliver en lang nat, siger en trods alt optimistisk Aslam.

Det er endnu for tidligt at sige om Aslam er klar til næste weekends kamp mod FC København.

Se Everton - Manchester United Stream live på Eurosport Player   
Advertisement Advertisement

Af Jesper Helmin

8 kommentarer

NHeitmann 20:37          
God bedring!
TreoslT 20:43          
3, 2, 1

*Usympatisk kommentar fra Evilest*
Evilest 22:04          
Svært at have ondt af lige netop ham.

Og det eneste der er usympatisk her er vist at han render og slås og angriber folk med skruetrækkere og at hans klub vælger at bruge ham til trods for at han er voldsdømt. Men det kan jeg godt se at der er svært at se.

Men selvfølgelig er jeg usympatisk fordi jeg nævner det som horsens håbede at der stille og roligt ville gå i glemmebogen.
Evidente 22:08          
Kan du ikke lige lynhurtigt vise linket til den nyhed der siger han er voldsdømt?? Dem jeg har siger frifundet, men i Vejle er det nok svært at kende forskel på de to dimentralt modsatte ting.
jacobmax 22:49          
http://ekstrabladet.dk/1…1412989.ece

Sort på hvidt:
"Ved retten i Horsens blev den 26-årige forsvarsspiller idømt 30 dages betinget fængsel og 30 timers samfundstjeneste."

Martin Spelmann blev derimod frifundet.
Snefens 22:55          
Gad vide om det vil være "bedste fald" at skulderen er gået af led. Min bror gjorde det samme og der var dommen at han burde undgå fodbold i et ½ år. Det hævede de så til ca. 1 år da han sagde han var målmand. Noget mere end den uge som omtales i artiklen.

Han havde så også revet de forreste ledbånd over i den forbindelse. Det er jo ikke sikkert det sker hver gang en skulder går af led.
Soccerpop 00:36          
Det gør det ikke, for nu lige at slå det fast. Det din bror har oplevet er noget mere alvorlig end en skulder, som "blot" er gået af led og hvor der ellers ikke er yderligere skader.

EDIT: Så vidt jeg ved, var det anmelderen og ikke Spelmann og/eller Aslam, som hev den skruetrækker frem og truede de to spillere. Det er i al fald det flere vidner (ikke Horsens-spillere) forklarer, så mon ikke der er lidt om det?
Søndag 21. april
Lørdag 20. april