Luk

Avis: Græsk interesse for Vingaard

| International | 12 kommentarer

Infoboks

Panaitolikos - AE Larissa
Super League (07/12)
Oddset 2,55 2,65 3,15
bet365 2,45 3,00 3,10

Ifølge Ekstra Bladet er græske Larissa FC interesseret i at hente Esbjergs Martin Vingaard. Spilleren selv har ikke hørt noget fra klubben.

Martin Vingaard har haft et fantastisk forår i Esbjerg, hvilket netop har ført til, at han har fået sin debut på det danske landshold. Forårets præstationer har gjort Vingaard til en eftertragtet spiller, således også i Grækenland, hvor Larissa FC ifølge Ekstra Bladet er interesserede.

- Det har jeg ikke hørt noget om, så det er der ingen grund til at kommentere. Hvis der kommer et tilbud, er det i første omgang en sag mellem Søndergaard (Niels Erik Søndergaard, sportsdirektør, red.) og min agent. Og jeg har ikke hørt noget fra dem, siger Vingaard til Ekstra Bladet.

Larissa FC, der i den forgangne sæson blev nummer seks i den græske liga, er måske ikke den mest optimale klub for Vingaard. Således måtte Ivo Vazgec, som AaB i maj måned hentede, forlade klubben efter gennem flere måneder ikke at have fået løn.


Af Jesper Helmin

12 kommentarer

Bek 14:21          
Det var ikke lige den klub jeg ville tage til, for at udvikle mine kvaliteter hvis jeg var ham.

Det er vel heller ikke en klub, som skaber opmærksomhed for andre klubber, med henblik på videresalg senere hen (hvis det er)

Eller tager jeg helt fejl?
Pollack 14:27          
Larissa virker til at være en Balkanklub af værste skuffe: kun kendt for at snyde sine spillere for løn.
terpling 14:29          
20-25 millioner kr. må prisen være..
D.B.R. © 14:30          
Håber sq Vingaard følger sit instinkt, og bliver i Esbjerg.
MadsLFC 14:30          
Det ville være en skam, hvis vi skulle miste ham, til grækerne.
Funkhammer 14:31          
Han skal ikke skifte til Larissa, så er Esbjerg en ligeså god udstillingsvindue, plus han kan være sikker på at få sin løn.

20-25 mille virker ALT for meget for Vingaard. Bevares, han er da en god spiller, men han har reelt set kun haft en rigtig godt forår. Jeg vil sige 10-15 er maksimum.
Flying Dutchman 15:00          
Jeg håber for hans egen skyld, at manden ikke laver en Tullberg, og skifter til "det store udland" efter et halvt års god fodbold, for derefter at floppe gevældigt... ligesom alle andre unge spillere for tiden. Hvis jeg var ham ville jeg modne lidt mere i Esbjerg, eller eventuelt en anden dansk klub (dog ikke FCK, han skal helst ikke miste sin spilleglæde), for så at skifte til en mellemstor tysk, hollandsk, engelsk eller belgisk klub.
Fredag 4. december
Torsdag 3. december