Luk

BATE, Bayer04 og CSKA tæt på EL-grupper

| International | 5 kommentarer

BATE Borisov er tæt på EL-gruppespillet, da det i dag blev til en 3-0-sejr over Maritimo. CSKA Moskva slog Anorthosis 4-0, Leverkusen slog Tavria 3-0, mens PSG vandt 2-0 over Maccabi Tel Aviv.

BATE Borisov ser ud til at være er kommet sig over nederlaget til FC København i kvalifikationen til Champions Leagues gruppespil. I dag tog man imod portugisiske Maritimo i kvalifikationen til Europa Leagues gruppespil, og her hev man en sikker 3-0-sejr i land.

Efter en målløs første halvleg kom der gang i målscoringen i anden halvleg, hvor først Edgar Olekhnovich, så Renan Bressan kom på tavlen, inden Aleksandr Pavlov lukkede og slukkede.

CSKA Moskva vandt også deres første opgør, da de her til aften fik besøg af cypriotiske Anorthosis. Seydou Doumbia blev dobbelt målscorer i første halvleg, inden Zoran Tosic tre minutter inde i anden halvleg sendte CSKA foran med 3-0. Et kvarter før tid cementerede Tosic sejren, da han gjorde det til slutresultatet 4-0, og dermed skal meget gå galt, hvis ikke CSKA er at finde i gruppespillet i Europa League.

Nicolai Jørgensen var hverken på banen eller bænken, da Leverkusen tog hul på deres europæiske eventyr mod Tavria fra Ukraine. Efter et minuts spil gjorde Michal Kadlec det til 1-0 for hjemmeholdet, men trods den gode start og et overtag i spil og chancer, så havde det tyske mandskab svært ved at få netmaskerne til at blafre yderligere.

Små ti minutter før tid lykkedes det dem dog at nette for anden gang i kampen, og endnu en gang var det Kadlec, der var på pletten, og da hjemmeholdet i de døende sekunder fik tilkendt et straffespark, sikrede hjemvendte Michael Ballack med scoringen til 3-0 Leverkusen et yderst fint udgangspunkt før returopgøret.

Paris St. Germain tog hjemme imod Maccabi Tel Aviv, der blev sendt hjem med et 2-0-nederlag. Peguy Luyindula bragte franskmændene i front efter tre minutters spil, mens målet til 2-0 blev sat ind efter en times spil af Guillaume Hoarau.


Af Jakob Dueholm
Fredag 28. januar