LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

BIF-debutant: Som en drøm

| Superligaen | 7 kommentarer
BIF-debutant: Som en drøm

Infoboks

FC Nordsjælland - Brøndby IF
Superligaen Grundspil (10/02)
bet365 3,25 3,50 2,10
NordicBet 3,40 3,50 2,16
YouBet 3,25 3,55 2,15
Brøndby gav i går debut til U/19-spilleren Jannik Skov Hansen, der kom ind til et kvarter i 1-1-kampen mod HB Køge.

Selvom Brøndby skuffede i 1-1-kampen mod HB Køge i går, kan klubben glæde sig over debut til endnu en spiller fra klubbens egen talentudvikling. Angriberen Jannik Skov Hansen fik et kvarter.

- Det var fantastisk at få debut og tilskuerne tog rigtig godt imod mig. Det var som en drøm, der gik i opfyldelse, siger Jannik Skov Hansen til Brøndbys hjemmside.

- Mine forcer er, at jeg kommer med rigtig meget energi og vilje, og det håber jeg, at man kunne se lidt af i går. Det gibbede da lidt i mig, da jeg fandt ud af, at jeg skulle skiftes ind, men det var den fedeste følelse, siger han.

Ud over 19-årige Jannik Skov Hansen har Brøndby i denne sæson også givet debut til Franck Semou, Oke Akpoveta, Dario Dumic og ikke mindst Daniel Norouzi.

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Morten Top

7 kommentarer

Pozzini 10:02          
Hør nu her, unge Jannik (man kan næsten høre på navnet, at han er fra Vestegnen), hvis ens hold ikke kan slå HB Køge - også kendt som Vestegnens Barcelona - kan man ikke tale om drøm. Så tænker man for meget på sig selv og for lidt på holdet. Han skulle have sagt, i denne rækkefølge: Det var ærgelige, men fortjente pointtab, men jeg var glad for, at jeg fik chancen.
Chuck 10:10          
Nu er det svært at komme ind i en kamp hvor hele holdet underpræsterer og intet fungerer. Men Jannik bidrog med lige præcis intet...
A.K.M 10:20          
der er jo alligevel grænser for hvor mange store mål et menneske når i sit liv, hvis det her var et af hans, så skal han da have lov til at være glad for det..
madsenberg 10:29          
Ja Pozzini for man kan da klart forvente at en ung debutant i sit sikkert første interwiev nogensinde svarer det som alle garvede superliga spillere bør svare efter en svag præstation og de gør det sgu heller aldrig i øvrigt kender jeg en i Rungsted der hedder Jannik, hvor er du dog nedladene mand,
Boldkiggeren 10:54          
Pozzini; ...... Dybt latterlig snak du kommer med. For det første kan man ikke forvente drengen svarer som DU vil have det, og måske tænker han på sig selv i det given situation - men han har også lige fået debut for en af Danmarks største klubber.

For det andet er Jannik fra Næstved.
yeppes 11:17          
Jeg synes også, at Jannik er et vestegns-navn....
Villads 15:16          
Interessante kommentarer og forudintagede holdninger om, hvad debutanten udtaler.
Prøv måske at overvej, om det ikke kunne være bold.dk´s redigering, det har indflydelse på, hvad han bliver citeret for.
Bold.dk har taget historien fra Brøndbys hjemmeside, og her siger Jannik endvidere: "Kampen var lidt rodet, og vi spiller ikke så godt, så vi kan ikke være så tilfredse."
Altså: han forholder sig til kampen, som han ikke er tilfreds med, men han synes, at det er fedt, at få debut. Virker sgu mere som om du, Pozzini, skulle have en anelse kildekritik, før du kritiserer andre mennesker!
Tirsdag 22. januar
Mandag 21. januar