LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Benelux-interesse for Jakob Ankersen

| Superligaen | 14 kommentarer
Benelux-interesse for Jakob Ankersen

Infoboks

Esbjerg fB - OB
Superligaen Mesterskabsspil (23/04)
bet365 2,75 3,40 2,40
NordicBet 3,10 3,35 2,33
Oddset 3,20 3,35 2,30

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Advertisement
Jakob Ankersen tiltrækker sig interesse fra Holland og Belgien, fortæller hans agent. Kantspilleren har dog ikke travlt med at pakke kufferten i Esbjerg.

Jakob Ankersen har udviklet sig til at være en stor profil i Esbjerg, hvor den hurtige spiller er en trussel på højrekanten.

Der er også blevet lagt mærke til den 23-årige offensivspiller i udlandet, fortæller Ankersens agent Søren Barslund. Men Jakob Ankersen er ikke umiddelbart på vej ud af døren.

- Der har været interesse, primært fra Holland/Belgien. Men det er ikke noget konkret, og Jakob har ikke så travlt. Han hviler meget i sig selv og har det godt. Han har også en længere aftale (til 2016, red.), så det er ikke fordi, at der skal ske noget med ham. Men det er klart, at når man præsterer godt over en længere periode, så tiltrækker det noget opmærksomhed, siger Søren Barslund til bold.dk.

Agenten noterer sig, at Esbjerg ikke er pressede til at sælge, hvis der skulle komme et bud.

- Efter hvad man hører, er de ved at opbygge en god egenkapital, og det gør, at de ikke skal sælge af nød, siger Søren Barslund.

23-årige Jakob Ankersen er noteret for 65 Superliga-kampe og 16 scoringer for Esbjerg.

kristian@bold.dk

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Kristian Anker-Møller

14 kommentarer

titus_BIF 14:31          
tag dog til fck først og få 2 år der...
efb66 14:36          
Først til sommer tak.
Men så kan de også købes som en pakke. Min. DKK 25 mio. Så er der givet lidt søskende rabat.
Flying Dutchman 14:45          
Hvorfor skulle han tage til FCK, når han kan tage til et hollandsk ellers belgisk hold af tilsvarende styrke, men så møde bedre modstand weekend efter weekend?

Mon ikke kampe på ArenA, Grolsch Veste eller De Kuip, eller Vanden Stock eller Dufrasne lokker noget mere, end to sæsoner mere med kampe på Farum Park, MCH eller TRE-FOR?
bakki 14:58          
Nu er der vel ikke rigtig forskel på Belgisk og dansk fodbold?

Men ja hvis han kom til PSV, eller AJAX, så kan jeg godt forstå, men ellers er FCK da stærkere. Men ja det er måske lidt bedre modstandere i den hollandske, men ikke meget bedre.

Hvis ikke det var AJAX eller PSV ville jeg foretrække FCK
Flying Dutchman 15:24          
Men De Eredivisie er jo bedre end Superligaen, hvor man selvfølgelig møder bedre modstand. Det er vel det, det handler om. Ankersen har ligesom bevist, han kan begå sig på Superliga niveau, og det endda for en klub der egentlig ligger lige under FCK-niveauet. Det vil sige, han med et skifte til FCK intet andet får ud af det, end givetvis et par medaljer og CL-deltagelse, hvor han/de så vil få riv de fleste kampe. Whoopdidoo.

Hvis han skulle skifte til en bedre liga, spiller han selvfølgelig også på et højere niveau weekend efter weekend - om det så er på et tophold, et subtophold eller sågar et midterhold. Jeg er også godt klar over, at der i Holland også er en niveaumæssig forskel mellem de forskellige hold, men som helhed er niveauet jo bare højere. Det er da en langt bedre måde at udfordre sig selv på, end at skifte til en bedre klub i den samme liga?

FCK ville i Holland ende i top 5-7, det tror jeg ikke der er meget tvivl om. Jeg tror dog, at klubber som Feyenoord, Ajax, PSV, FC Twente og Vitesse alle er bedre end FCK, (bund)niveaumæssigt, og at klubber som Utrecht, AZ og Heerenveen nok har et tilsvarende niveau.
Victory 15:41          
Hvad skulle FCK dog med ham??? Han er jo ikke andet end en gennemsnitlig Superliga spiller. Den eneste jeg umiddelbart kan se ham erstatte er TK... FCK skal jo styrke holdet og ikke købe flere marginalspillere, hvilket han uden tvivl ville blive. Kunne bedre se brormand på højrebakken i FCK til at slås med Remmer om pladsen. Lars Jacobsen er ved at være færdig!
TimE 15:46          
Der er vel også et par tyske klubber der godt kunne bruge dem begge to.
Tirsdag 23. april
Mandag 22. april